fbpx
Pomezanski Máté

Új vezető a Telenor Magyarország digitális igazgatóságának élén

Pomezanski Máté irányítja ezentúl a digitális termékekért felelős igazgatóságot.

A digitális termékekért felelős igazgatóság feladata, hogy a vállalatra a jövőben már ne csak mobilszolgáltatóként, hanem az online pénzügyi megoldások, a dolgok internete (IoT) és a felhőalapú informatika (cloud) területén is egyre fontosabb partnerként tekintsenek majd az ügyfelek.

A vállalatnál ugyanis arra számítanak, hogy a telekommunikációs szektor jövőjét ezen új szolgáltatások fogják meghatározni, így a részleg árbevétel-arányos súlyának jelentős növekedését célozták meg.

A területet ezentúl irányító Pomezanski Máté már hat éve dolgozik a Telenor Magyarországnál és többek között kiemelt szerepet vállalt az 5G és az üzleti partnerek számára biztosított fix internet szolgáltatások megtervezésében és bevezetésében.

Az új vezető szenior szegmens menedzserként kezdett a vállalat post paid szegmens csapatában. Részt vett otthoni mobilinternetes tarifacsomagok kialakításában, a Telenor Blue, valamint a Hello Data lakossági számlás tarifaportfóliók megalkotásában. 2018 októbere óta a vállalati stratégiáért felelős divízióban vállalt kulcsszerepet az üzletfejlesztésben és a hosszú távú tervezésben. Legutóbbi projektjei között az 5G bevezetése, valamint a Telenor B2B fix internet szolgáltatási stratégiájának megalkotása is szerepelt.

Telenoros pályafutása előtt 8 évet töltött a Budapest Banknál, ahol marketingkommunikációval, valamint termékek, szolgáltatások fejlesztésével foglalkozott. Több hitelkártya és jelzáloghitel piaci bevezetésében is részt vett.

További hírek

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások