fbpx
Hinora Ferenc, az MMSZ elnöke

Újraválasztották a Magyar Marketing Szövetség elnökét

További négy éven át Hinora Ferenc az MMSZ elnöke.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A 30 éves Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) tagjai a szervezet online tisztújító közgyűlésén, a tagság egyöntetű támogatásával választották meg újra Hinora Ferencet, a Positive Adamsky vezetőjét a szakmai szövetség elnökének.

A közel 200 tagot számláló szervezet tovább folytatja stratégiájában meghirdetett építkezését és az elkövetkező években ágazati, edukációs, orientációs, közösségi, illetve társadalmi célokra reflektáló értékteremtő projektek és programok mentén fogja össze és képviseli a szakmát. Az MMSZ tagjai és szakmai közösségei elkötelezetten hisznek a marketing erejében, és képesek is tenni azért – áll a szervezet csütörtöki, lapunkhoz eljuttatott közleményében.

„A Magyar Marketing Szövetség aktív szakmai szervezet, hiszen közel 15 projektjén keresztül évente többezer szakemberhez jut el” – mondta el Hinora Ferenc, az MMSZ újraválasztott elnöke, aki harmadik elnöki ciklusát kezdi meg.

„A marketing ma időszerűbb, mint valaha, hiszen gazdaságmotorizációs szerepe elvitathatatlan, ezért a szakmai szervezet továbbra is feladatának tekint minden olyan értékteremtő ágazati, edukációs, orientációs, közösségi, illetve társadalmi célkitűzés szolgálatát, amelyekkel érdemben támogatni tudja a megbízói, illetve szolgáltatói oldal piaci szereplőit. Ezek a feladatok mindig is jelen voltak a Magyar Marketing Szövetség életében, ugyanakkor ma ezek még tudatosabb, hangsúlyosabb módon jelennek meg a szövetség célrendszerében. Visszatekintve az elmúlt évekre, a 2013-2017-es időszak a stabilizációról, a projektalapú működés, illetve a szervezeti identitásunk kialakításáról szólt. Az ezt követő ciklus (2017-2021) pedig már a kivívott pozíció erősítésére, a megbízói / hirdetői oldal hangsúlyosabb képviseletére, illetve az értékteremtési pillérek megalapozására összpontosított” – foglalta össze Hinora Ferenc.

A május 19-én tartott közgyűlésen meghirdetett elnöki program szerint a most megkezdett ciklus a minőségi értékteremtés időszaka lesz. Ezek alapján a Magyar Marketing Szövetség 2021-2025 közötti fő célkitűzései a következők: a marketing szerepének erősítése a gazdaságban, a szervezetekben és a társadalomban; a hazai (digitális) marketingtudás nemzetközi szintre történő emelése; minőségi tartalmi platformok fejlesztése (média, események, szakmai elismerések); közösségek építése és tagsági szolgáltatások fejlesztése; valamint szervezeti és ágazati szintű társadalmi felelősségvállalási programok megvalósítása. Az MMSZ mindezek mellett továbbra is kiemelt figyelmet fordít a megbízói, illetve hirdetői oldal képviseletére és szakmai támogatására, ugyanis a megbízói szektor sokszínű képviselői valódi főszerepet érdemelnek.

„Elkötelezetten hisszük, hogy rugalmas szervezetre, stabil célrendszerre, erős pillérekre és aktuális, a jövő kihívásaira gyorsan válaszoló programokra van szüksége a szakmánknak. Az MMSZ programjai minőségi értéket teremtő lehetőséget kínálnak a megbízók / hirdetők, a szolgáltatók és az oktatók számára egyaránt, akik egy olyan aktív és a szakmát formáló szervezetnek lehetnek a tagjai, amely elkötelezett a közös értékteremtésben” – emelte ki az újraválasztott elnök.

Kövesse a Media1 hírszolgáltatását napi hírlevéllel is!

Szóljon hozzá!