fbpx
Peller Mariann és Michelisz Norbert az első Kávészünet című műsor szereplői

Michelisz Norbert az első vendég az OMV VIVA Kávészünet című új YouTube-műsorában

VIVA Kávészünet címmel indított új YouTube-sorozatot az OMV. A műsor házigazdája Peller Mariann, akinek vendégei között sportolók, a hazai gasztronómia alakjai, környezetvédők és közéleti szereplők is feltűnnek. Az első vendég Michelisz Norbert.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Kováts Botond, az OMV marketingmenedzsere az új, YouTube-ra készülő beszélgetős sorozat elindítása kapcsán elmondta:

„A sorozat ötlete egy utazás közbeni pihenésből pattant ki. Szerettük volna megidézni és mindenkivel megosztani ezt az élményt, amit akkor élünk át, amikor rég nem látott ismerősökkel találkozunk.”

A vendégekkel készült, folyamatosan érkező epizódok nagyjából negyedórásak lesznek. Egy-egy adás elmaradhatatlan témája a kávé is, de a vendégek pályafutásuk, magánéletük meghatározó, izgalmas fejezeteire is kitérnek.

Az első adásban vendégeskedő Michelisz Norbert, a FIA WTCR túraautó világkupa 2019-es bajnoka többek között a vírushelyzet okozta kihívásokról beszélt, de arra is kitért, hogy áll „az ismerkedéssel” az új versenygépével, a Hyundai Elantra N TCR-rel. Elmondta, hogy gyermekei születése miként érintette sportolói pályafutását és hogyan tudta karrierje során egyre jobban feldolgozni a csalódásokat és a nem várt eredményeket. Peller Mariannal felidézték a két évvel ezelőtti drámai bajnoki finálé utolsó futamának izgalmait is, amikor a verseny elején úgy tűnt, a bajnoki cím elúszott.

Még több hír található a Media1-en! Iratkozzon fel a Media1 hírlevelére, valamint csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Borítókép: Peller Mariann és Michelisz Norbert az első Kávészünet című műsor szereplői / Fotó: OMV

Szóljon hozzá!