fbpx
A megújult Üzletem.hu nyitólapja

Megújult az Üzletem.hu

A formai megújulással együtt a portfólió is bővült két tematikus oldallal.

„Az Üzletem.hu gazdasági hírportállal három évvel ezelőtt léptünk a sajtópiacra azzal a céllal, hogy a gazdaság iránt érdeklődők, vállalkozók, üzletemberek, gazdasági vezetők számára minőségi tartalmakat szolgáltassunk. A 2018-as indulás óta több ezer hírt osztottunk meg, és több millió olvasót érünk el szakmai cikkeinkkel. Most elérkezettnek láttuk az időt, hogy formailag megújulva, a tartalmat és a szolgáltatásokat bővítve szóljunk a gazdaság iránt érdeklődőknek, valamint értékes megszólalási és hirdetési felület kínáljunk a vállalkozóknak” – mondta el Marton Balázs, az Üzletem.hu oldalt működtető PANNON SIGNUM Kft. ügyvezetője.

Marton Balázs, a Pannon Signum Kft. ügyvezetője
Marton Balázs, a Pannon Signum Kft. ügyvezetője. Fotó: Üzletem.hu

A hírportál jellegű arculattal az oldal funkciói átrendeződtek. Új elem például az oldal tetején elérhető dokumentumtár, amelyben az évek során született szakértő cikkekben megjelent iratmintákat rendezik egy helyre.

A tematikus oldalak között indul a Gusto.hu gasztronómiai portál, illetve az Atombusiness.hu, ami az atomenergia ipar hazai lehetőségeiről szól. Ennek aktualitását a Paksi Atomerőmű bővítése adja. Mindkét ágazattal eddig is foglalkoztak az üzleti hírekben, azonban a két önálló tematikus portál, valamint a velük érkező szerkesztő kollégák lehetőséget teremtenek, hogy a jövőben még több tartalom készülhessen.

Az oldalt a jövőben tartalmilag tovább szeretnék bővíteni, aminek a két fő csapásiránya a blog és a videó lesz, de együttműködést terveznek az állásportálokkal is.

Még több médiás hír található a Media1.hu-n! Iratkozzon fel a Media1 hírlevelére, hogy ne maradjon le a legújabb történésekről!

Borítókép: A megújult Üzletem.hu nyitólapja
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások