fbpx
Tv távirányító

Változik a tévécsatornák kínálata: MTV 00s váltja a VH1-t, NickMusic kerül az MTV Music 24 helyére

Gyerekeknek szánt zenetévét indít az MTV tulajdonosa NickMusic néven az MTV Music 24 helyén. Hamarosan egy másik csatornáját, a VH1-et is átalakítja a ViacomCBS.

A NickMusic a 6-11 éves gyermekek körében népszerű művészek dalait részesíti előnyben mint például Ariana Grande, Ed Sheeran, Dua Lipa és Justin Timberlake – írja a press.pl.

Szűcs László, a ViacomCBS magyarországi kommunikációs igazgatója a Media1 érdeklődésére elmondta, az új csatornát a lengyel és magyar televíziós piacon egyszerre vezetik be.

„Június 1-jétől, az MTV Music 24 újrapozicionálásával jön létre a Nickmusic

nickmusic

A csatornán nem lesznek reklámok és támogatott tartalmak. A program többek között már elérhető az Egyesült Államokban, Belgiumban és Hollandiában is, ez bővül most tovább.

A Media1 megtudta azt is, hogy a VH1 zenecsatornát augusztustól átnevezik MTV 00s-re.

MTV 00s

Frissítés 12:36

Itt vannak a hivatalos részletek

Megérkezett lapunkhoz a ViacomCBS közleménye, melyben további részleteket közölnek a két csatornával kapcsolatban, ebben az áll, hogy a ViacomCBS megújítja könnyűzenei tematikájú portfólióját, mely többféle korosztály és könnyűzenei ízlés számára biztosít kínálatot.

Június 1-jén indul el a legújabb reklámmentes zenecsatorna, a NickMusic, amely a közlemény szóhasználata szerint a „legmenőbb zenei videó-válogatást kínálja gyerekeknek.”

Az MTV Music 24 újrapozícionálásával létrejött csatorna az új generációk körében legnépszerűbb Top 40 slágerek előadóival teremt kapcsolatot, a közlemény szerint „az élvonalba berobbanó sztárok és az örök kedvencek zenei videóit sugározza folyamatosan”. Elsősorban azokhoz a fiatal nézőkhöz szól majd, akik szeretik Shawn Mendez, Camilla Cabello, Ed Sheeran, Dua Lipa, Justin Timberlake, Ariana Grande és sok más felkapott mai popsztár zenéjét.

Augusztus 1-jétől változik a VH1 Europe zenecsatorna márkaneve MTV 00s-ra. Erről azt írják, hogy a 2000-es évek elejére összpontosító csatorna tökéletesen kiegészíti az MTV portfóliójában az MTV Hits csatornán futó aktuális slágereket, illetve az MTV 80s és az MTV 90s csatornákon elérhető klasszikus tartalmakat.

„Az MTV 00s csatornát még jobban a magáénak érezheti majd a közönség, mivel nemzetközi felmérések szerint az MTV-nek jóval magasabb a márkaismertsége, mint a VH1-nak” – zárul a sajtóanyag.

Még több hír található a Media1-en! Iratkozzon fel hírlevelünkre, kövessen bennünket Facebookon!

Borító: Pexels

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások