fbpx
lionelo

Többfunkciós triciklit gyereknapra! (x)

A tavasz a szabadban töltött játék időszaka, a jó időben akár hosszabb távra is tervezhetünk kint. Ha nem merészkedsz erdei sétára gyermekeddel, egy laza városnézésben biztosan benne vagy a téli időszak után!

Ha a babakocsi már kényelmetlen, keress neki babajárgányt, amiben kellemesen nézelődhet. A Baby Lion webáruházban a legkisebbeknek való járgányokból is hatalmas a választék. Ismerd meg a többfunkciós tricikliket, és kedveltesd meg gyermekeddel a szabad mozgás örömét!

Mozgásra ösztönző játékok

Mielőtt gyermekünk bicajra pattanna, egy csomó kis járgánnyal kedvet csinálhatunk neki a szabadtéri mozgáshoz.

A széles körben ismert kismotorral félelmetes sebességgel képesek közlekedni, használatához azonban sima felület szükséges.

Az átalakítható, nagy kerekű és nevéből adódóan háromkerekű triciklik ezzel szemben jól boldogulnak egyenetlen terepen is. Tökéletes átmenetet képeznek a babakocsi és a bringa között. Idővel alkalmasak az önálló közlekedésre is, de kezdetben a szülők számára is kényelmes tolókarnak köszönhetően a babakocsihoz hasonló szabadságot nyújtanak, és még a nagyobb gyerkőc is jobban érzi magát bennük, mint egy babakocsiban.

Kiválóan alkalmasak utcai közlekedés gyakorlására is, ami nem csak felszabadult játék, hanem kőkemény fejlesztés is egyben. A test összes izmát megmozgatják. A motorikus mellett a mentális képességeket is edzik, nem utolsósorban pedig felkészítik a gyerekeket a tekerésre, egyensúlyozásra, amit a kerékpározásban és más mozgásformákban is kamatoztatni tudnak majd.

Egyéves kortól triciklivel

A háromkerekű számos verzióban kapható. A legegyszerűbb, tekerős verziótól az akár a sportbabakocsi kiváltására is alkalmas komolyabb darabokig széles a választék. Erre a nagyszerű járműre is várja a Baby Lion viszonteladónak jelentkező érdeklődőket.

A több funkciót ellátni képes kivitelek már egyéves kortól beszerezhetőek. A kezdetben még csak üldögélő kisgyereket a szülők a tolókarral mozgathatják. Érdemes a karral irányítható kivitelt vásárolni, ezzel igazán kényelmesek a séták.

A kiesésvédővel felszerelt darabokban jó szórakozás tekerni a kormányt és dudálni. Egyes típusokban a megfordítható ülőrésznek és a dönthető háttámlának köszönhetően még szunyókálni is kényelmes.

Nyugodt séták

Idővel a gyerekek szeretnék egyedül felfedezni a világot, ezért jó választás lekötni őket a változatos járgánnyal, amiben még a séta is szórakoztatóbb. A széles napvédő kupola véd a csapadék és a vakító napsugarak ellen, az alsó kosárba pedig eltehetjük a magunkkal vitt játékokat vagy a bevásárlást.

Az akár 25 kg-os súlyhatárig használható tricikliről a baba méretéhez illeszkedő kiegészítők fokozatosan eltávolíthatók. Előbb a kiesésgátló keretet, majd a háttámlát is le lehet venni, később pedig a lábtartó leszerelésével lehet próbálkozni a tekeréssel is. Aztán ha átveszik az uralmat a járgány felett, lehet szaladni utánuk!

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások