fbpx
Kánikulai délután / Fotó MTVA

Krimisorozatot indít a Duna TV

A csatorna Zsaruk és zsiványok – A bűnügyi filmek sztárjai tematikus válogatásában az 1960-80-as évek klasszikusai szerepelnek.

Május 16-án 21:15-től az Oscar-díjas Kánikulai délután lesz látható Sidney Lumet rendezésében és Al Pacinóval a főszerepben, akit a filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelöltek – írja a Médiaklikk.

A fordulatokkal teli drámát az amerikai filmművészet klasszikusai között tartják számon.

A háromszoros BAFTA-díjas alkotás megtörtént esemény alapján készült, egy magazinban megjelent újságcikk ihlette: három férfi ki akarta rabolni az egyik brooklyni bankfiókot.

Sonny és két társa azt tervezték, hogy egyszerűen és gyorsan túl lesznek a rabláson, ám semmi nem a terv szerint alakul. A trió egyik tagja rögtön az elején visszalép. Az időzítésbe hiba csúszik, a pénzszállítók megelőzték a botcsinálta bandát, így alig maradt valami a kasszában. A rendőrség körülveszi az épületet. A gyorsnak ígérkező, könnyű pénzszerzésből pedig egy szempillantás alatt túszdráma lesz. És persze a titkos banki „tranzakcióról” a tudósítás sem maradhat el. Hamarosan a média képviselői is megjelennek.

A krimisorozatot minden vasárnap este tűzi műsorra a Duna TV.

Még több médiás hír található a Media1-en!

Borítókép: Kánikulai délután / Fotó: Médiaklikk

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások