fbpx
Made in Gyetván Csabával

Új évaddal jelentkezik a Made In Gyetván Csabával a Discovery Channelen

Az új, immáron negyedik évados epizódokban a nézők által kevésbé ismert helyszínekre látogat el a műsorvezető, és olyan gyártási folyamatokat mutat be, amellyel a technológia világa egyre modernebbé válik.

A Made In Gyetván Csabával már az első évadával felülmúlta a várakozásokat, és 2019-ben – nagy nemzetközi szériákat is maga mögött hagyva – a Discovery Channel egyik legsikeresebb dokumentumsorozata lett. A premier epizódok kétszeres nézettséget hoztak a csatorna főműsoridőben mért átlagához képest. Tavaly továbbra is a csatorna tíz legnézettebb főműsoridei sorozat között szerepelt.

„Ma már nincs olyan téma, ami ne lenne köthető a környezetvédelemhez. A vállalatok működésében is egyre hangsúlyosabb a környezettudatosság, ezért is fordítok kiemelt figyelmet arra, hogy minél több fenntartható eljárást mutassak be a nézőknek”

– mondta Gyetván Csaba műsorvezető.

Made in Gyetván Csabával.
Made in Gyetván Csabával. Fotó: Discovery

A műsor nézői ritkán látott helyszínekre, a kulisszák mögé belesve ismerhetik meg azokat az eljárásokat, amelyekkel a mindennapi életet megkönnyítő eszközök készülnek. Ebben az évadban kiderül az is, mi történik egy-egy gazdátlan tévével, hűtővel vagy roncsautóval, valamint hogyan készül el pillanatok alatt, előre legyártott panelekből egy családi ház.

A Made In Gyetván Csabával új részei május 12-től szerdánként 20 órakor lesznek láthatók a Discovery Channel műsorán.

Még több hírt talál a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások