fbpx
Maxbike MTB mountain bike kerékpár

Tekerj a hegyekben MTB bringákkal! (x)

Itt a tavasz, ami bizony a családi kerékpártúráknak is kedvez. Az aktív időtöltés és közös kikapcsolódás segíthet levezetni a hétköznapok során felgyülemlett feszültséget. Azonban egy jó kerékpártúra sem élvezhető a megfelelő bringa nélkül!

A következő pár sorban ezért néhány strapabíró MTB kerékpárról olvashatsz bővebben és megtudhatod, miért is olyan egyediek ezek a változatok!

Érvek a bringatúrák mellett

A kerékpározás jótékony hatásáról már bizonyára te is hallottál, képes az egész szervezetet megerősíteni.

Azonkívül, hogy növeli a teljesítőképességet, javítja a vérkeringést és erősíti az ízületeket, még az agyműködést is serkenti! Nem is beszélve arról, hogy a csodás táj láttán másra sem tudunk gondolni, csak az önfeledt jelenre, így a szorongást és a stresszt is nagymértékben csökkenthetjük az utak alatt.

A bringázás során ráadásul a kondi és a zsírégetés is letudható egy füst alatt.

Manapság nem kell sokat agyalnunk és terveznünk, hiszen annyi bicikliútvonal van, hogy egy szempillantás alatt eljuthatunk A pontból B-be. Na jó, azért ahhoz egy kicsit tekernünk is kell majd, de megéri!

A mountain bike-ok

A különféle terepek természetesen más-más felszereltségű bringákat is igényelnek, a hegyes vidékeken például előszeretettel vetik be a mountain bike kerékpárokat.

Az MTB-nek ma már nem egy változata kapható a boltokban. Ennek jellegzetessége, hogy masszív felépítéssel, stabil vázzal és bivalyerős kerekekkel van ellátva. Így jól megtapad a laza talajon, de hegyi bukkanókkal is elbír. A nehezített terepen való tekerést a speciális teleszkópok is támogatják.

Szóval az extrém terepen nem mindegy, milyen bringával nyomulsz előre! Ezt ne feledd, mielőtt útnak indulsz! A MaxBike mountain bike kínálatában te is megtalálod a hozzád illő kerékpárt! Például a páratlan Cube márka termékeit is szemügyre veheted, ha szeretnél valami igazán minőségit!

MTB itt, MTB ott

Ha tovább bolygatjuk a témát, akkor bizony meg kell említeni, hogy a legjobb márkájú MTB bringák a legbiztonságosabbak. Ide sorolható például a Cube és a Kross is.

A kerékpárpiac csúcstechnológiai darabjait azonban mégiscsak a Cube dobja piacra, amely a magas minőséggel, páratlan designnal és komoly műszaki technológiával hozható összefüggésbe. Termékcsaládjai között megtalálható a Cube Access, a Cube Aim, a Cube Attention vagy a Cube Reaction. Mielőtt azonban bármelyik mellett is elhatároznád magad, érdemes utánajárni pár dolognak, hiszen minden típus más tulajdonságokkal és felszerelésekkel rendelkezik.

Most már tudod, mire való az MTB és hogy milyen lehetőségeid vannak! Most csupán néhány kattintás alatt megtalálhatod az ideális „társat” az utakra, amelyek elkísérnek életed kalandjaira.

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások