fbpx
Direct One mesetartalom

Új mese- és filmtartalmakkal bővül a Direct One mobilapplikációja

Március második felében újabb tartalmakkal bővül a Direct One (az egykori UPC Direct) műholdas szolgáltató Direct Now nevű applikációja.

Az eddigi NatGeo videótár mellett már az AMC, a JimJam illetve a Minimax közkedvelt sorozatai is elérhetők lesznek a Direct Now applikációban.

A JimJamen a gyerekek találkozhatnak Oswalddal, a kék színű polippal és Weenie kutyus kalandjaival. A mesesorozat első évada március 31-ig tekinthető meg, majd áprilisban újabb részek érkeznek.

Oswald mese
Oswald

Az applikációban elérhetőek lesznek a Thomas, a gőzmozdony; Bob, a mester; Roary, a versenyautó; Angelina Balerina és még sok más rajzfilm egyes epizódjai is, egészen május végéig. A gyerekek akármikor, akárhány alkalommal megnézhetik az elérhető részeket, sőt, júniusban újakat is találnak majd.

A Minimax három rajzfilmsorozatot hozott a videótárba, melynek egy-egy évadja egészen május végéig elérhető, júniusban pedig új évadok válnak elérhetővé. A gyerekek találkozhatnak Sam, a tűzoltó kalandjaival, Gofrival, a csodakutyával és az Állati küldetés két szereplőjével.

A Direct One a felnőtt nézőket célozva elérhetővé tette az AMC egyik amerikai thriller sorozata, a NOS4A2 második évadának összes epizódját is, melyek megtalálhatók az applikációban egészen április 8-ig.

NOS4A2 második évad
Zachary Quinto as Charlie Manx – NOS4A2 _ Season 2, Episode 2 – Photo Credit: Cara Howe/AMC

A Direct Now alkalmazással egyidejűleg 5 különböző eszközön követhető akár 5 különböző élő televízióadás, sőt beállítható az interaktív műsor-emlékeztető is, így egyetlen családtag sem marad le a kedvencéről. Egyes műsorok 7 napig is visszajátszhatók és újraindíthatóak.

A felhasználók bármilyen internetkapcsolattal rendelkező hordozható okoseszközön, akár útközben is mozizhatnak. Összesen 91 lineáris csatorna programkínálata érhető el az app segítségével. A Direct Now applikáció elérhető a Samsung, LG, Panasonic, a Sony és a Philips okostévéire is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások