fbpx
Pesti TV

Átalakul a Pesti TV műsorkínálata

Huth Gergely, a Pesti TV programigazgatója jelentette be a változásokat.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője és a tavaly ősszel elindult új kormányközeli, Mészáros Lőrinchez köthető tévécsatorna, a Pesti TV programigazgatója az Origónak elmondta, hogy megszüntették a reggeli műsorukat. Azzal indokolta Huth Gergely a lépést, hogy a stúdióidővel takarékosabban kell gazdálkodniuk.

További változás, hogy este hat órától élő adásfolyam kezdődik, és új műsorokkal este hattól jelentkeznek hétköznap és hétvégén is.

Hétköznap 18 órától Gerilla Bár címmel sugároznak egy könnyedebb műsort, majd ezt követi minden hétköznap megújuló élő műsoruk, a Pesti Riporter, ahol Huth szavai szerint sok fiatal újságíró is bemutatkozik, akik naponta forgatott anyagokkal jelentkeznek, és kiemelten fókuszálnak a városi-önkormányzati ügyekre, de beszámolnak a világpolitika más ügyeiről is. A műsorban vendégek és a nézők is szerepet kapnak, ugyanis a Pesti TV Közösség nevű zárt Facebook-csoport egy-egy tagját is megkeresik, mondják el a véleményüket aktuális ügyekről.

A Pesti TV egyes műsorainak kezdési időpontja is  változik, amiről a pestitv.pestisracok.hu oldalon adnak részletesebb tájékoztatást.

A Pesti TV-t érintő és annak hátterét bemutató korábbi írásaink itt találhatók.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!