fbpx
Transferwise - Wise átmárkázás

Nevet vált a Transferwise

Az internetes fizetési szolgáltató a jövőben csak a Wise nevet viseli majd.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

A Transferwise a névváltást hírlevélben és honlapján jelentette be kedd este. Azt írják, azért váltanak nevet, mert ma már a szolgáltatásaik többről szólnak transzfernél, azaz átutalásnál.

Mostanra ugyanis egy olyan nemzetközi, sok devizanemben működő bankszámláról és bankkártyáról szó, amelyet több mint 10 millió felhasználó használ munkára, utazásra, és a mindennapokhoz, valamint különféle kiegészítő szolgáltatásokat is nyújt, amivel lebontják az országhatárokat a pénzügyi műveletek kapcsán.

„Mától a nevünk is tükrözi, kikhez szólunk: olyan magánszemélyekhez és cégekhez, akik a határtalan pénz világában élnek. ”

Azt ígérik, a névváltás nem jár különösebb kellemetlenséggel, bár aki a jelszavát megjegyeztette a böngészőjében, annak azt újra be kell majd állítania a wise.com-on. A felhasználónevek és jelszavak egyébként nem változnak.

Új logót is kap a 2011-ben indult szolgáltatás.

Tovább a Media1 híreire!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások