fbpx
Szabados Ágnes és Vecsei H. Miklós (Hasi), a Lapozz a 99-re régi és új műsorvezetője.

Új műsorvezető veszi át Szabados Ágnestől a Lapozz a 99-re! podcastot

Márciustól Vecsei H. Miklós lesz a Lapozz a 99-re! új házigazdája, és a podcast más szempontból is megújul.

A házigazda személyében történő változást, vagyis azt, hogy márciustól Vecsei H. Miklós színész-rendező beszélget majd a meghívott vendégekkel, a kulturális témájú podcast eddigi háziasszonya, Szabados Ágnes jelentette be a műsor 75. epizódjában, ahol így köszöntette utódját:

„Boldog vagyok, mert szerintem egy méltó folytatása lesz a Lapozz-nak, hogy te veszed át. Nagyon szeretem a gondolataidat!”

A színész-rendező elárulta: úgy érzi, kicsit be volt zárkózva a színház világába, de sok más szféra érdekli, többek között a szociális témák, a komolyzene vagy éppen a könyvek.

„Szeretném a spektrumomat tágítani, úgy, hogy olyan embereket mutatok be, akik nagyon izgalmas dolgokkal foglalkoznak” – mondta. „A POKET Zsebkönyvek missziója is az, hogy az emberek olvassanak telefonnyomkodás helyett. Az, hogy mit, nekem mindegy. A Lapozz-ban próbálom majd rávezetni a hallgatókat, hogy vegyék észre, ha az időt nem tartalmasan töltik. Olyan témákkal szeretnék foglalkozni, amelyek engem is érdekelnek, csak mondjuk eddig nem volt rájuk időm”.

A Lapozz a 99-re! könyvekről és a könyvek mögötti történetekről szól. Márciustól nemcsak a műsorvezető személye, hanem az adások vizuális- és zenei arculata is megváltozik. A podcast küldetése viszont továbbra is az marad, hogy tartalomtól és műfajtól függetlenül az olvasás hasznosságát hirdesse. Az írók és az olvasók egy-egy epizódban a megszokottak szerint hosszabban beszélgetnek majd a fő témáról, a könyvekről, valamint azok szerzőiről, azt követően pedig a kulturális élet, a média ismert szereplői válaszolnak az olvasással kapcsolatos személyes kérdésekre és tippeket is adnak, hogy mit érdemes olvasni a szabadidőnkben.

„Nagyon köszönjük Áginak ezt a majdnem két évet, amit rengeteg munkával, energiával és szeretettel töltött meg. A produkciót a hallgatók eddig összesen 665 ezer meghallgatással tüntették ki, és egy közel ötvenezres közösség épült köré”

– mondta Román Balázs, a műsort gyártó Betone Studio kreatív producere.

A megújult Lapozz a 99-re! első epizódját március második hetétől lehet majd elérni.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Szabados Ágnes és Vecsei H. Miklós (Hasi), a Lapozz a 99-re régi és új műsorvezetője
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások