fbpx
A Sláger FM Hangadó című műsorának kreatívja

Hangadó címmel tehetségkutató rádióshowt indít a Sláger FM

A rádió olyan tehetséges, vállalkozó szellemű, amatőr-hobbi énekesek jelentkezését várja, akik szívesen megmutatnák ország világ előtt, hogy mire is képesek.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

„A Hangadó a Sláger FM új zenei tehetségkutató showműsora, melynek célja új popsztárok, tehetségek felfedezése. Az országban elsőként rádióban is megvalósítjuk a televízióban már többször bizonyított és népszerű műsort. Keressük azokat a hallgatókat, akik elég bátornak érzik magukat, ahhoz, hogy megmutassák az énekhangjukat a Sláger FM élő adásában. A Hangadó lelkes amatőr énekesek megmérettetése, ahol a külső nem, de a hang annál inkább számít”

– mondta el Ürge Dezső, a rádió vezérigazgatója.

A Sláger FM új műsorába a jelentkezés mindenki számára adott, amelyhez nem kell mást tenni, mint eljuttatni egy demofelvételt az [email protected] mail címre. Ezt követően 10 jelentkezőt választanak ki, akik továbbjutnak a Hangolóba, vagyis a középdöntőbe. Itt minden versenyzőt – videointerjú formájában is – megismerhetnek a hallgatók, sőt élőben is hallhatják őket énekelni.

A Döntőbe – a hallgatók szavazatai alapján – már csak 5 versenyző juthat tovább, akik újabb és újabb slágerek előadásával mérik össze tudásukat, mígnem a 6 hetes verseny végén, a hallgatók szavazatai alapján kihirdetik a győztest, aki nemcsak 1 millió forinttal lesz gazdagabb, de értékes ajándékokra és zenei promotálásra is számíthat a Sláger FM felületein.

Nem a Hangadó az egyetlen újdonság a rádió programkínálatában. Szerdán indul a „Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei” című műsor, Kende-Hofherr Krisztina műsorvezetésével, amiről korábban már írtunk bővebben. Most elárulták azt is, hogy az első adás vendége Mautner Zsófi lesz.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!