fbpx
A Trió! tagjai: bal oldalon Török Ábel, középen Henry Kettner, jobb oldalon Abosi Barni

Élőben jelentkezik a Trió! című podcastműsor a Manna FM-en

A három influenszer, Török Ábel, Abosi Barni és Henry Kettner podcastműsora mostantól rendszeresen hallható lesz a rádióban élőben.

A három influenszer podcastműsora november óta a Manna FM-en néhány alkalommal már hallható volt, mostantól azonban minden péntek este hét órától egy kétórás élő műsorral jelentkeznek – tudatta a Media1-el a Manna FM.

Minden héten vendégekkel is készülnek a készítők: ezúttal Tóth Gergely, a Supermanagement alapító-tulajdonosa volt a vendég, aki olyan előadókkal dolgozik együtt mint a Wellhello, az Anna and the Barbies, a Cloud 9+ és a Follow The Flow.

A műsort teljes egészében követni lehet a rádió Facebook-oldalán is, de a zenék alatt sem maradnak tartalom nélkül a hallgatók. A három műsorvezető a megszólalások között több Instagram Live-ot is indít a Manna FM és a Trió! felületein, ahol szintén visszajelzést kaphatnak a hallgatóktól, ezzel még inkább interaktívvá téve a műsort.

„Be tudtok majd telefonálni, tudtok nekünk SMS-és Viber üzeneteket küldeni, ezen kívül minden adásban lesznek nyereményjátékok, amiket betelefonálókkal játszunk, lesznek vendégek stb stb! Elképesztően izgatottak és lelkesek vagyunk, nagyon jó csapattal dolgozunk együtt”

– írta Henry Kettner az Instagram posztjában.

A Trió! péntek esti műsora kisebb változást is hozott a Manna FM programjában: Tóth Péter Live Session c. műsora ezentúl pénteken 21 órától hallható.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Borítókép: A Trió! tagjai: bal oldalon Török Ábel, középen Henry Kettner, jobb oldalon Abosi Barni. Fotó: Manna FM
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások