fbpx
Discovery+ (Discovery Plus)

Megállapodott a Vodafone és a Discovery, Magyarországra is megérkezik a Discovery+ streamingszolgáltatás

Több évre szóló, tizenkét európai országra, köztük Magyarországra kiterjedő, 100 millió háztartásra vonatkozó új terjesztési megállapodást kötött a Discovery és a Vodafone. Az együttműködésnek köszönhetően a lineáris televíziós szolgáltatás mellett megérkezik a közvetlen fogyasztói elérés is a Discovery+ segítségével.

Az új, hosszú távú, több platformra szóló európai megállapodás értelmében a Vodafone ügyfelei tizenkét piacon, köztük Magyarországon továbbra is elérhetik a Discovery tévécsatornákat, emellett a Vodafone előfizetői számára is elérhető lesz a discovery+ nevű streaming szolgáltatás.

A Vodafone tévés és mobilos előfizetői az említett tizenkét országban egy helyen nézhetik a Discovery márkáinak kínálatát, a BBC természettudományos tartalmait, valamint az Eurosport prémium sportműsorait.

A discovery+ globális és helyi tartalmak széles skálájával és eredeti sorozatokkal, a Discovery kategóriájukban vezető területein (életmód és kapcsolatok; otthon és gasztronómia; valós rejtélyek; paranormális világ; kalandok és természettudomány; tudomány, technológia és környezet és magas minőségű dokumentumfilmek) jelentkezik.

A discovery+ a tokiói olimpiával kezdődően az olimpia európai streaming otthona lesz, ahol a játékok minden pillanata, érme és sportolója élőben és on-demand is követhető.

A partnerség a Discovery számára mintegy 100 millió Vodafone televíziós, vezetékes internet- és mobilelőfizető elérését jelenti Európában, akik országonként különböző promóciós időszakban férhetnek hozzá a discovery+ szolgáltatáshoz. A 12 országban 2021-2022 során tervezett fokozatos bevezetést komoly marketingkampány és széles körű „always-on” ügyfélpromóciós aktivitás támogatja a Vodafone és a Discovery platformjain.

A megállapodás révén a Discovery lineáris tévécsatornái továbbra is elérhetők lesznek a Vodafone ügyfelei számára Magyarország mellett Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Romániában, Portugáliában, Görögországban, Csehországban, Írországban és Izlandon.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások