fbpx
golf - BMW Championship - Round Three

Golf-közvetítésekre szóló megállapodást kötött az Eurosport

Az Eurosport a PGA TOUR-ral kötött partnerség keretében jövőre az év 43 hetében kínál élő golfközvetítést a rajongóknak. A meglévő megállapodást kiegészítve 2021 januárjától újabb 30 országban – többek közt Magyarországon – sugároz majd versenyeket. A golf szerelmesei streamingen és tévén keresztül is nézhetik majd kedvenc sportjukat.

Az Eurosport minden versenyhéten (csütörtöktől vasárnapig) átlagosan 16 órányi élő adást sugároz majd főműsoridőben. A lineáris csatornák elérésére építve az Eurosport a PGA TOUR élő versenyeihez lokalizált tartalmat nyújt helyi kommentárokkal és szakértőkkel, magyar nyelven is.

Az új partnerséggel a PGA TOUR új nézőközönségnek is elérhetővé válik. Az elkövetkező hónapokban a PGA TOUR legnagyobb várakozással kísért versenyei lesznek láthatóak az Eurosporton: a THE PLAYERS Championship, a Farmers Insurance Open, a The Genesis Invitational, a Mastercard által bemutatott Arnold Palmer Invitational, illetve az augusztusban induló összes FedExCup Playoff.

Az Eurosportot és a GOLFTV-t tulajdonló Discovery 2018 júniusában tizenkét évre szóló stratégiai szövetséget kötött a PGA TOUR-ral. A mostani kiegészítő megállapodás a Discovery és a PGA TOUR két és fél éve bejelentett hosszútávú együttműködésére építve kiegészíti „a golf digitális otthona”, a PGA TOUR által működtetett GOLFTV eddigi streaming szolgáltatását, amely élő és on-demand golfot kínál szerte a világon. Az Eurosport a tévés közvetítések révén így most több millió európai háztartás elérésével tudja bővíteni a sportág közönségét.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: OLYMPIA FIELDS, ILLINOIS – AUGUST 29: Tiger Woods of the United States plays his shot from the 15th tee during the third round of the BMW Championship on the North Course at Olympia Fields Country Club on August 29, 2020 in Olympia Fields, Illinois. (Photo by Andy Lyons/Getty Images)
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások