fbpx
Telenor székház

Vezérigazgatót vált a Telenor Magyarország

Január elsejétől Peter Gazik veszi át a Telenor Magyarország vezérigazgatói pozícióját.

A Telenor Magyarország leendő vezérigazgatója az elmúlt 10 évben különböző vezetői szerepköröket töltött be a telekommunikációban vállalati kapcsolatok és szabályozási területeken, az elmúlt öt évben pedig a szlovákiai O2 mobiltársaság vezérigazgatója volt. A Telenor Magyarország vezérigazgatói posztját Jan Hanustól veszi át, aki 2018 júliusa óta irányította a vállalatot.

„Szeretném megköszönni Jan Hanusnak azt a kiváló munkáját a Telenor Magyarország élén, amely révén egy dinamikusan növekvő vállalattá tette a céget. Egyben örömmel köszöntöm Peter Gazikot a fedélzeten, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik a Telenor további növekedésének biztosításához.”

– mondta el Ladislav Bartonicek, PPF Csoport részvényese, a PPF Telecom Csoport vezérigazgatója.

Peter Gazik, a Telenor Magyarország leendő vezérigazgatója elmondta:

„Célom, hogy a Telenor Magyarország csapatának vezetésével együtt vihessük tovább a Telenor lendületét. Úgy gondolom, hogy vezetési stílusom, a más piacokon szerzett tapasztalataim, a kreativitásom és az elkötelezettségem nagymértékben hozzájárul a jövőbeni sikereinkhez a magyar piacon.”

Peter Gazik, a Telenor Magyarország leendő vezérigazgatója 2021-től
Peter Gazik, a Telenor Magyarország leendő vezérigazgatója 2021-től.
Fotó: Telenor sajtóosztály

A távozó vezérigazgató, Jan Hanus így nyilatkozott:

„Egy kihívásokkal teli időszakban vettem át a Telenor vezetését azzal az ambícióval, hogy növekvő pályára állítsam a vállalat teljesítményét. A nagyszerű magyarországi csapattal elértük, hogy a Telenor jelenleg egy dinamikusan erősödő telekommunikációs vállalat, így boldogan adom át a stafétabotot Peternek. Sok sikert kívánok neki a Telenor Magyarország következő fejezetének megírásához.”

A Telenor Magyarország jelenleg 75%-ban a cseh PPF Csoport, és 25%-ban az állami Antenna Hungária tulajdonában álló cég, mely több mint 1300 munkavállalót foglalkoztat és 3,1 millió előfizetőt szolgál ki.

Friss hírekért érdemes figyelni a Media1-et, ahol épp a minap írtuk meg azt is, hogy visszavonul Drozdy Győző, a vállalat vezérigazgató-helyettese.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások