fbpx
SEO, SMO

Milyen linképítési stratégia működik majd 2021-ben?

A 2021-es év nagy változást hoz majd a linképítésben, hiszen jövőre már rengeteg cég versenyez majd egymással az interneten az organikus találati eredményekért egy-egy kulcsszóra vagy kifejezésre.

A legtöbb vállalat emiatt az év utolsó napjait azzal tölti már, hogy milyen linképítési stratégiát dolgozzon ki a 2021-es évre, amellyel még jobb helyezéseket tud elérni a Google SERP-eken.

Ezek a linképítési stratégiák működnek majd 2021-ben

  • SEO-SEM ügynökséggel könnyebb a linképítés

Egyedül nem lehet felkerülni a menő online hírportálok rovataiba, emiatt érdemes a linképítést profi SEO-SEM cégre bízni, mert egy ilyen ügynökségnek az a dolga többek között, hogy gyümölcsöző üzleti kapcsolatot ápoljon a szerkesztőségekkel. Így garantáltan fel tud majd kerülni a cég bejegyzése a portálra, benne az értékes backlinkkel.

  • Említésekből visszamutató linkek

Gyakran fordul elő az, hogy egy-egy blogger, vlogger vagy magazin említést tesz egy cégről vagy termékről, de elfelejti kitenni a visszamutató linket. Ezt a típusú problémát könnyen lehet orvosolni, hiszen számos olyan SEO eszköz van már a piacon, amely segítségével össze lehet gyűjteni az interneten lévő említéseket.

Annyi dolgunk marad így, hogy írjunk egy néhány soros e-mailt a weboldal szerkesztőjének, hogy legyen kedves kitenni a vállalat linkjét, ha már említést tett róla a bejegyzésében.

  • Együtt könnyebb – partneri megállapodások hangsúlyozása

Érdemes kitenni a partnerek visszamutató linkjeit a weboldalunkra, hiszen ők is ezt teszik majd a mi backlinkjeinkkel. Így nemcsak értékes, de releváns és megbízható oldalakra kerülnek ki a vállalat visszamutató linkjei.

  • Készítsünk felméréseket, kutatásokat

Azok a vállalatok, amelyek igényes blog bejegyzéseket készítenek, nem pedig tipikus semmitmondó vállalati cikkeket – amiket senki sem olvas -, bizony sokkal több megosztással dicsekedhetnek.

Ezt úgy a legkönnyebb elérni, ha kutatásokat végzünk a cég termékei vagy szolgáltatásai köré, s ezt egy szépen tagolt, infográfokkal díszített, videókkal teletűzdelt blog bejegyzésben publikáljuk. Amennyiben tényleg hasznos és egyedi lett a tartalom, akkor ezt megosztják majd az emberek, mely így automatikusan generálja a vállalatnak a backlinkeket.

(x)  Hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások