fbpx
DIGI Mobil

Bejelentette a DIGI a 2021-es roamingtarifákat

A DIGI elérhetővé teszi roaming szolgáltatását a nemrégiben bejelentett lakossági tarifacsomagjain, a DIGIMobil Max, DIGIMobil Plusz és a Junior opción belül is. Percdíjat kell fizetni a külföldön fogadott hívásokért.

A DIGI a nemrégiben közzétett, 2021. január 1-jétől elérhető lakossági tarifacsomagjai kínálatát roaming szolgáltatásával bővítette. Az EU roaming csomagban (Roaming 1. Zóna) az ugyanabba a zónába tartozó ország irányába indított hívás díja bruttó 7 forint percenként, csakúgy mint a magyarországi DIGI hálózatba, vagy bármely más magyar hálózat irányába indított hívás díja; míg a fogadott hívások bruttó 3,5 forintba kerülnek percenként.

Az adatroaming díja bruttó 540 Ft gigabájtonként.

Januártól kezdve a DIGI megnöveli a „számlasokk” limitet, azaz a külföldön tartózkodás alatti internetezés költséghatárát. 2021-től kezdődően a limit 18 ezer forint, amelynek eléréséről az érintetteket sms-ben értesítik. A lakossági díjcsomagokban foglalt adatkeretek és lebeszélhető percek Magyarországon felhasználhatók, míg roaming esetén az alábbi díjszabás érvényes:

DIGI roamingtarifák 2021-től
DIGI roamingtarifák 2021-től

Az EU országokon kívül a roaming csomagok még három különböző zónában érhetők el: a 2-4. zónákba nem uniós tagországok tartoznak. A roaming szolgáltatás kihasználásához az előfizetőknek aktiválniuk kell azt.

A roamingcsomagokról, beleértve a nem EU-s zónák díjszabását, és annak aktiválásáról részleteket a szolgáltató roaminggal foglalkozó oldalán közölnek.

Kiemelt kép: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások