fbpx
karácsony, x-mas

Közeleg az ünnepi időszak, avagy eljött a karácsonyi dekoráció ideje (x)

November végén, illetve december elején egyre több háztartásban kezdenek el kreatívan ügyködni a karácsonyi dekoráció kialakításán. Vagyis az otthon egyes pontjaira felkerülnek azok a díszes fényforrások is, amelyeknek a látványától egyből a szeretet ünnepe juthat az eszünkbe.

A cikkben ezzel kapcsolatban igyekszünk némi inspirációt nyújtani. Avagy megnézzük, hogy milyen korszerű megoldásokkal és dekorlámpákkal tudunk meghitt és látványos karácsonyi fényeket teremteni a közvetlen környezetünkben.

Az maga a csoda, amikor a lakás kívül és belül is ünnepi fényárban úszik

Van abban egyfajta meghitt és varázslatos érzés, amikor a karácsonyi időszak közeledtével szép lassan ünnepi fénybe öltözik az egész város. Persze ilyenkor mi is könnyen kedvet kaphatunk ahhoz, hogy az otthonunkat is feldíszítsük.

Méghozzá kívül és belül is, így készülve lélekben a szeretet ünnepére. Szerencsére ebben óriási segítséget jelentenek a karácsonyi LED világítástechnika korszerű kellékei. A segítségükkel a karácsonyi világítás nemcsak szemre lesz tetszetős, hanem a működtetése sem kerül majd indokolatlanul sokba.

LED projektor, avagy a kültéri karácsonyi világítás elképesztően modern megoldása

Képzeljük csak el, ahogyan a decemberi sötétség beköszöntével a házunk kívülről teljesen új megvilágítást kap. Például a fényes csillagok pompás képe jelenhet meg rajta, vagy akár a hóesésre emlékeztető csodás fényviszonyok is visszaköszönhetnek a falakon.

Méghozzá elképesztően praktikus megvalósítás mellett, egy korszerű projektor segítségével. Nincs más dolgunk, mint a projektort nagyjából egy és öt méter közötti távolságban elhelyezni a faltól, és egyszerűen bekapcsolni a fényforrást.

Az elénk táruló látvány a legcsodásabb mesevilágot fogja felidézni. Mondanunk sem kell, mekkora örömet fog ez jelenteni a gyerkőcök számára, de minden bizonnyal a felnőttek is odáig lesznek a rögtönzött karácsonyi csodavilágtól.

karácsonyi LED

Naná, hogy díszes fényfüzér nélkül nem készülhetünk igazán a karácsony ünnepére

A lakást körülvevő karácsonyi fények persze nemcsak projektor formájában valósíthatók meg. Ha egy kicsit hagyományosabbra vennénk a figurát, akkor nyugodtan gondolkodhatunk a különféle fényfüzérek alkalmazásában.

Annál is inkább, mivel ezeket a fényes égősorokat tetszés szerint tudjuk elhelyezni az otthon változatos pontjain. Helyet kaphatnak többek között az ablakban, az erkélyhez rögzítve, a ház falán végig futtatva vagy például az ablakpárkány mentén is.

A karácsonyi dekoráció, illetve az ehhez alkalmazott fényforrások kiválasztása olyan terepnek számít, ahol a kreativitásnak szinte nincsenek is határai. A legfontosabb, hogy a szeretet ünnepét meghitt és nyugodt hangulatban várhassuk. Erre pedig a szemet gyönyörködtető fények minden nap emlékeztethetnek bennünket.

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások