fbpx
A 10000. részt ünnepli az RTL Klub Barátok közt c. sorozata

Jelentősen megváltozik az RTL Klub műsorrendje, a Barátok közt rekordkései időpontra kerül

A sorozat extra kései kezdésének oka, hogy azonos napon lesz képernyőn a Drága örökösök és A Konyhafőnök VIP. A változtatások már a jövő héten életbe lépnek, és érintik a Fókusz időtartamát és a Drága örökösök kezdési időpontját is.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A jövő héttől az eddigihez képest 30 perccel későbbre, 23:10-re kerül át az RTL Klub Barátok közt című sorozatának esti sugárzása. Az erről író sorozatokkal foglalkozó oldal, a SorozatWiki szerint ez rekordkései időpontnak számít, vagyis soha nem fordult még a széria történetében, hogy tartósan ilyen későn kezdődjön az esti vetítés.

A korán lefekvő rajongók választhatják a késő délutáni, 17:05-ös sugárzás, vagy ha annak időpontja sem megfelelő, az RTL Most internetes szolgáltatáson keresztül tudják visszanézni a friss részeket.

Ez egyúttal azt jelenti, hogy a sorozat esti adása messze kerül a főműsoridőtől.

A változások oka, hogy a mostani héten véget ér a Házasodna a gazda című falusi társkereső reality 3. évada, és ennek befejezésével olyan műsorrend lép életbe az RTL Klubon, amelynek részeként az elmúlt évek két legnézettebb hétköznapi műsora, a Drága örökösök és a Konyhafőnök VIP is látható lesz minden este. Vélhetően a Barátok közt kései kezdésének is ez az oka, hogy a két nagy népszerűségű műsor be tudjon férni a főműsoridőbe.

Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő, Sárközi Ákos, Fördős Zé, A Konyhafőnök VIP zsűrije
Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő, Sárközi Ákos, Fördős Zé, A Konyhafőnök VIP zsűrije. Fotó: RTL-sajtószoba

Az új műsorrendben a Fókusz továbbra is 18:50-kor lesz látható, de az eddigi több mint 1 órás bruttó (reklámokkal együtt) műsoridő nagyjából a felére csökken és 35 perc körüli hosszban jelentkezik majd. A Drága örökösök – ahogy arról a Media1 is beszámolt már – az eddigihez képest 30 perccel korábbra, 20:00-ról 19:30-ra kerül.

A Konyhafőnök VIP 5. évada kezdési időpontja 20:40 lesz és bruttó két és fél órán át lesz képernyőn.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: A 10000. részt ünnepli az RTL Klub Barátok közt c. sorozata 2020 augusztusában. Fotó: UFA Magyarország / Media1-archív
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!