fbpx
Thuróczy Szabolcs és Gyárfás Dorka, a Te+Én műsorában

Gyárfás Dorkával indult új műsor a WMN-en

A Te+én címmel induló műsor premieradásának vendége Thuróczy Szabolcs, az Aranyélet és több tévésorozat színésze volt.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Te+én – Gyárfás Dorkával-sorozat az úgynevezett Proust-kérdőív alapján készül, és a WMN magazin YouTube-csatornáján osztják meg.

A házigazda egyszerű kérdéseket tesz fel – mindenféle előzetes egyeztetés nélkül – összetett személyiségeknek, amelyekre gyors és spontán válaszokat vár. A videót intim térben, a magazin saját stúdiójában veszik föl, ahol a műsorvezetőn és a meghívott vendégen kívül nincs más, ezzel is elősegítve a válaszadók megnyílását.

A premieradásban Thuróczy Szabolcs többek közt futballról, közéletről, szeretetről, régi emlékekről és vágyakról beszélt.

A műsor alapötletéül szolgáló híres Proust-kérdőív Marcel Proust, francia íróról kapta a nevét. A fiatal művész barátnője 1890-ben egy harmincöt kérdésből álló kérdőívet állított össze, hogy megpróbálja kideríteni az akkor tizenkilenc éves fiú lelkének titkait.

A Proust-kérdőív aztán eltűnt, és csak huszonöt évvel később találták meg. A kérdéssort azóta óriási népszerűség övezi, így jó ideje tervezte már a WMN, hogy megvalósít ez alapján egy videós formátumot.

A Te+én – Gyárfás Dorkával ezentúl kedd esténként jelentkezik új epizódokkal a WMN-en és a magazin YouTube-csatornáján.

Borító: WMN/Kerepeczki Anna, WMN/YouTube
Szóljon hozzá!