fbpx
Thuróczy Szabolcs és Gyárfás Dorka, a Te+Én műsorában

Gyárfás Dorkával indult új műsor a WMN-en

A Te+én címmel induló műsor premieradásának vendége Thuróczy Szabolcs, az Aranyélet és több tévésorozat színésze volt.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

A Te+én – Gyárfás Dorkával-sorozat az úgynevezett Proust-kérdőív alapján készül, és a WMN magazin YouTube-csatornáján osztják meg.

A házigazda egyszerű kérdéseket tesz fel – mindenféle előzetes egyeztetés nélkül – összetett személyiségeknek, amelyekre gyors és spontán válaszokat vár. A videót intim térben, a magazin saját stúdiójában veszik föl, ahol a műsorvezetőn és a meghívott vendégen kívül nincs más, ezzel is elősegítve a válaszadók megnyílását.

A premieradásban Thuróczy Szabolcs többek közt futballról, közéletről, szeretetről, régi emlékekről és vágyakról beszélt.

A műsor alapötletéül szolgáló híres Proust-kérdőív Marcel Proust, francia íróról kapta a nevét. A fiatal művész barátnője 1890-ben egy harmincöt kérdésből álló kérdőívet állított össze, hogy megpróbálja kideríteni az akkor tizenkilenc éves fiú lelkének titkait.

A Proust-kérdőív aztán eltűnt, és csak huszonöt évvel később találták meg. A kérdéssort azóta óriási népszerűség övezi, így jó ideje tervezte már a WMN, hogy megvalósít ez alapján egy videós formátumot.

A Te+én – Gyárfás Dorkával ezentúl kedd esténként jelentkezik új epizódokkal a WMN-en és a magazin YouTube-csatornáján.

Borító: WMN/Kerepeczki Anna, WMN/YouTube
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások