fbpx
Hajdú Péter, a life Tv-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója

Hajdú Péter bejelentette, reggeli műsort indít a Life TV

Háromórás élő műsort indít a Media Vivantis csatornája, a Life Tv, melyet tulajdonosa 2023 végére a top5 kábelcsatorna között szeretne látni. Az Ozone Tv-vel pedig meg akarják előzni a History TV-t.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az interneten zajló Big Picture hazai televíziós konferencián jelentette be Hajdú Péter, a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója, hogy saját gyártású, élőben sugárzott reggeli napindító műsort indít 2021 februárjától.

A reggeli műsor a műsorkészítők szándéka szerint szórakoztató és aktuális témákat egyaránt napirendre tűz majd.

– A LifeTV január óta teljes napon megháromszorozta, főműsoridőben pedig megnégyszerezte piaci részesedését, 36 helyet javítva jelenleg a 23. legnézettebb kábelcsatorna a hazai televíziós piacon. A számok egyértelműen mutatják, hogy a nézők értékelik megújult programstratégiánkat – erről Kiss Péter programigazgató beszélt.

Hajdú Péter hozzátette: ennek a stratégiának az egyenes következménye, hogy a reggeli sávban is erősíteni kívánnak és olyan szórakoztató, aktuális műsort készítenek, mely tartalmas napindító szórakozást nyújt számukra.

A reggeli program február 1-jén lesz látható először. A műsorvezetők kiválasztása folyamatban van, személyüket és a műsor címét a csatorna egy későbbi időpontban fogja bejelenteni, hangzott el a Big Picture konferencián.

Kiss Péter azt is mondta, hogy az Ozone TV-t 2023-ra piacvezetővé kívánják alakítani az ismeretterjesztő csatornák között, megelőzve a most még vezető konkurens History Tv-t. Elmondta azt is, hogy kereskedelmivé alakult a csatorna, így több tévéreklámot fognak adni az eddigihez képest.

A Big Picture konferenciáról további híreink elolvashatók ide kattintva.

Borító: Hajdú Péter, a life Tv-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója. Fotó: Life TV
Szóljon hozzá!