Hajdú Péter, a life Tv-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója

Hajdú Péter bejelentette, reggeli műsort indít a Life TV

Háromórás élő műsort indít a Media Vivantis csatornája, a Life Tv, melyet tulajdonosa 2023 végére a top5 kábelcsatorna között szeretne látni. Az Ozone Tv-vel pedig meg akarják előzni a History TV-t.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az interneten zajló Big Picture hazai televíziós konferencián jelentette be Hajdú Péter, a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója, hogy saját gyártású, élőben sugárzott reggeli napindító műsort indít 2021 februárjától.

A reggeli műsor a műsorkészítők szándéka szerint szórakoztató és aktuális témákat egyaránt napirendre tűz majd.

– A LifeTV január óta teljes napon megháromszorozta, főműsoridőben pedig megnégyszerezte piaci részesedését, 36 helyet javítva jelenleg a 23. legnézettebb kábelcsatorna a hazai televíziós piacon. A számok egyértelműen mutatják, hogy a nézők értékelik megújult programstratégiánkat – erről Kiss Péter programigazgató beszélt.

Hajdú Péter hozzátette: ennek a stratégiának az egyenes következménye, hogy a reggeli sávban is erősíteni kívánnak és olyan szórakoztató, aktuális műsort készítenek, mely tartalmas napindító szórakozást nyújt számukra.

A reggeli program február 1-jén lesz látható először. A műsorvezetők kiválasztása folyamatban van, személyüket és a műsor címét a csatorna egy későbbi időpontban fogja bejelenteni, hangzott el a Big Picture konferencián.

Kiss Péter azt is mondta, hogy az Ozone TV-t 2023-ra piacvezetővé kívánják alakítani az ismeretterjesztő csatornák között, megelőzve a most még vezető konkurens History Tv-t. Elmondta azt is, hogy kereskedelmivé alakult a csatorna, így több tévéreklámot fognak adni az eddigihez képest.

A Big Picture konferenciáról további híreink elolvashatók ide kattintva.

Borító: Hajdú Péter, a life Tv-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója. Fotó: Life TV
Szóljon hozzá!