fbpx
partylimuzin

Limuzinbérlés: legjobbaktól a legjobbaknak!

A limuzinok csillogó luxus világa ma már korántsem elérhetetlen az átlagos fizetésből élők számára sem. Lássuk, hogy mit is kell tudni a limuzinbérlésről, és mik a legfontosabb feltételek és körülmények!

Nem csak gazdagoknak

Nem is olyan régen a limuzinbérlés egy igazi státuszszimbólumnak számított. Nem sokan voltak, akik meg tudták fizetni a bérlést, főleg, ha nem adódott rá valami nyomós indok. Ma ellenben a Partylimuzinnak köszönhetően már bárki hozzájuthat a limuzinokhoz néhány órára. Persze nem azt állítjuk, hogy szinte semmiség az, amibe kerül, de már nem kell hónapokig spórolni rá.

Éppen ezért rengeteg variáció van, ami miatt manapság limuzint bérelnek az emberek. Ilyenek például a születésnapok, legény- és lánybúcsú, esküvők, na meg persze a szalagavató és ballagás. Egyre népszerűbbek az üzleti utak, reptéri transzferek vagy épp városnézés is, ami limuzinnal sokkal nagyobb élményt nyújt, mint egy sima személyautóval.

Hogyan kell limuzint bérelni?

A bérlés folyamata egyáltalán nem olyan nehéz, hiszen a rendelést leadhatjuk telefonon és emailben is, attól függően, hogy mi a kényelmesebb a számunkra. Ilyenkor már illik tudni az útvonalat, amit meg szeretnénk tenni, és persze hogy hány fővel indul majd a limuzin.

Ez azért fontos, mert a Partylimuzin kínálatában 8 főre egy Lincoln Town Car várja a kocsikázni vágyókat, 9 fő esetében pedig a Chrysler 300C. Ez a limuzin azért különleges, mert egyedileg készült, lambo doorral szerelt, és teljes panorámatetővel rendelkezik, nem is beszélve a gyönyörű gold glitter színéről, amivel garantáltan az utak csillaga lesz.

Akár ajándékba is adhatunk egy egyalkalmas limuzinbérlést, sőt, nászajándékba is kiváló. Persze ha meglepetésnek szánjuk, akkor mindenképp tudnunk kell néhány fontos információt, amik elengedhetetlenek a rendeléshez.

A legfontosabb feltételek

A limuzinbérlés esetén sok különleges elvárással kell tisztában lennünk. Ebben az esetben az autó használatáért és a kulturált utazásért mindenképp mi felelünk, tehát kár esetén azt meg kell téríteni. Sőt, ha kifogásolhatóan használnánk a limuzint, akkor a sofőr bármikor leállhat és megszakíthatja az utazást, de ebben az esetben a bérlés díja elvész.

A limuzinbérlés esetén is történhetnek vis maior esetek, ami miatt sor kerülhet a limuzin lemondására. Ebben az esetben a hátralévő időintervallumtól függ, hogy a foglaló összege mennyiben térítendő vissza. Általában ezekben az esetekben az ár 20-40 százaléka elvész.

Érdekel a limuzinbérlés? Úgy érzed, hogy ez lesz a neked való szórakozás, és minden vágyad kipróbálni végre a luxusnak ezt a szegmensét? Ne habozz, ma már könnyedén és nagyobb anyagi terhek nélkül elérhető az utazásnak ez a különleges módja!

(x) Hirdetői tartalom!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások