fbpx
A UPC Direct műholdas szolgáltatás új logója

Magyarországról is elérhetővé vált a National Geographic videótára

Elsőként a UPC Direct előfizetők számára vált hozzáférhetővé a videós szolgáltatás.

Szerdától, azaz mától Magyarországon is elérhetővé vált a National Geographic ismeretterjesztő tévécsatorna digitális videótára. Az a UPC Direct Now applikáció használatával bárhol, bármikor hozzáférhető az előfizetőknek. Erről közleményben tájékoztatott a műholdas szolgáltatás üzemeltetője.

A National Geographic mellett a National Geographic Wild videógyűjteménye is elérhetővé válik a nézők számára. A tartalmak folyamatosan bővülnek.

A videótár segítségével az előfizetők különböző dokumentumfilmeket és tudományos sorozatokat nézhetnek, és olyan témák közül is válogathatnak mint a természet, az űrkutatás, a történelem, a természettudományok, a technológia és természeti katasztrófák.

Az űrkutatás után érdeklődők számára egy új sorozat is elérhető lesz, amelynek címe a Kozmosz: Történetek a világegyetemről.

Kozmosz: Történetek a világegyetemről című műsor
Kozmosz: Történetek a világegyetemről című műsor. 
Fotó
: FOX

Egy cápákról készült sorozat, háborús filmsorozatok és a Légikatasztrófák című sorozat is megtekinthető a videós szolgáltatásban.

A felhasználók egyébként az említett UPC-s applikációval mintegy ötven csatornát is követhetnek online, és akár öt különböző műsort öt különböző eszközön nézhetnek egy időben.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások