fbpx
Interspar üzlet Tatán

Változás a SPAR e-kereskedelmi és marketing osztályainak élén

Októbertől három változást is végrehajt felsővezetésében a SPAR, mivel egyre fontosabb terület számára az e-kereskedelem.

A SPAR keddi tájékoztatása szerint Bene Nikoletta lett a vállalat e-kereskedelmi vezetője.

Bene Nikoletta
Bene Nikoletta, az új e-kereskedelmi vezető. Fotó: SPAR

Bene Nikoletta mostani kinevezését megelőzően 2014 márciusa óta a marketingosztály osztályvezetője volt. A cégnél 20 éve tevékenykedik.

A marketingosztály vezetője Németh Károly lett. Ő 2011 óta dolgozott Bene Nikoletta helyetteseként, előtte pedig a vállalat újmédia-menedzsere volt. Új pozíciójában a közel 20 fős marketing csapatot irányítja majd, valamint a támogató ügynökségek munkáját is felügyeli.

Németh Károly
Németh Károly

Janó Dávid, aki korábban három éven át e-kereskedelmi vezető volt, most osztályvezető helyettes lett a marketing osztályon. Előtte 2015-től területvezetőként, három éven át pedig áruházvezetőként tevékenykedett.

Janó Dávid
Janó Dávid

A SPAR a személyi változásokat arra hivatkozva lépte meg, hogy az online shop a legdinamikusabban fejlődő szektoruk, köszönhetően egy korábbi egymilliárd forintos beruházásnak. Az említett e-kereskedelmi szolgáltatás (magyarán a házhoz szállítás) jelenleg Budapesten és mintegy félszáz településen vehető igénybe.

További hírek a Media1.hu-n!

Borító: Interspar üzlet Tatán. Fotó: sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások