Körmendi Gábor, a Körmendi konyhája házigazdája (balra)

Körmendi Gábor új, online főzőshow-t indít

Az új főzőshow Körmendi konyhája néven indul és ismert emberekkel interjúzik kzöben.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Körmendi konyhája ma, pénteken nyitja meg kapuját és ezentúl websorozatként rendszeresen jelentkezik majd a YouTube-on. A celebinterjúiról ismert riporter más főzőműsoroktól eltérően nem egy csillogó luxuskonyhában látja vendégül riportalanyait hétről hétre, hanem újlipótvárosi otthonának apró, szerényen felszerelt konyhájában teszi próbára a honi sztárvilág és közélet vállalkozó szellemű képviselőit.

„Ez nem egy klasszikus főzőműsor, hanem inkább interjú, ami közben főzünk egy finom ételt. Vagy nem finomat, ez csak a végén derül ki. Van egy állandó epizodistánk, Füge, a magyar vizsla, aki nagy örömmel végzi a minőségellenőrzést. Ő a házunk aljában található Hog Pub sztárja. Az elkészült ételt a pub személyzete, vagy kedvenc kocsmám, a Vidor törzsközönsége kóstolja. Hogy melyik, azt a sztárvendégem dönti el. Reméljük, hogy a Körmendi konyhájában érdekesebb interjúkat készítünk Hunyadi kollégával, mint a mostanában megszokottak. Ha az a trend, hogy ehhez főzni kell, hát főzünk, de a magunk stílusában”

– nyilatkozta induló műsoráról Körmendi Gábor, aki régi jóbarátjával, kollégájával, Hunyadi Tamással együtt igyekszik kizökkenteni vendégeit a megszokott interjúhelyzetekből.

Az első adás vendége Kádár Tamás, a Sziget cégvezetője, aki mások mellett arra is választ ad, mihez kezdenek a Hajógyári szigeten hagyott sátrakkal, meddig létezhet a cég fesztiválok nélkül és milyen kapcsolatban vannak Orbán Ráhellel.

A Körmendi konyhája első adása itt érhető el:

Körmendi Gábor Petőfibányán kezdte médiakarrierjét, ahol a beszédhibás titkárnő helyett olvasta be a hangosbemondóba, mikor lesz az éves, kötelező eboltás. Ezt követően a gyöngyösi Saturnus Rádió, majd az Angyalföldi Kábeltévé munkatársa volt. A Hatvani Városi Tévénél főként az FC Hatvan hazai és idegenbeli mérkőzéseit közvetítette sajátos stílusában. 1999-ben egy hevesi árvíz idején regionális tudósítóként a TV2 Tényekben találta magát, amit riporterként a Magyar Televízió Híradó és A Hét című műsorai követettek. Megfordult szinte az összes napilapnál, elsőként a Blikk, majd a Mai Nap, A Reggel, végül rövid ideig a Színes Ász munkatársa volt.

2007-ben Jáksó Lászlóval létrehozta a juj.hu, a kizárólag bulvár témájú videós site-ot. Később Xnews.hu néven indított bulvárcsatornát, majd a Blikk TV csapatához csatlakozott. Nevéhez fűződik a bumm.hu elindítása. Az utóbbi időben az Origo számára készít videókat. A Körmendi Konyhája azonban elmondás szerint új, saját, független projektje.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Körmendi Gábor, a Körmendi konyhája házigazdája (balra)
Szóljon hozzá!