fbpx
Körmendi Gábor, a Körmendi konyhája házigazdája (balra)

Körmendi Gábor új, online főzőshow-t indít

Az új főzőshow Körmendi konyhája néven indul és ismert emberekkel interjúzik kzöben.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Körmendi konyhája ma, pénteken nyitja meg kapuját és ezentúl websorozatként rendszeresen jelentkezik majd a YouTube-on. A celebinterjúiról ismert riporter más főzőműsoroktól eltérően nem egy csillogó luxuskonyhában látja vendégül riportalanyait hétről hétre, hanem újlipótvárosi otthonának apró, szerényen felszerelt konyhájában teszi próbára a honi sztárvilág és közélet vállalkozó szellemű képviselőit.

„Ez nem egy klasszikus főzőműsor, hanem inkább interjú, ami közben főzünk egy finom ételt. Vagy nem finomat, ez csak a végén derül ki. Van egy állandó epizodistánk, Füge, a magyar vizsla, aki nagy örömmel végzi a minőségellenőrzést. Ő a házunk aljában található Hog Pub sztárja. Az elkészült ételt a pub személyzete, vagy kedvenc kocsmám, a Vidor törzsközönsége kóstolja. Hogy melyik, azt a sztárvendégem dönti el. Reméljük, hogy a Körmendi konyhájában érdekesebb interjúkat készítünk Hunyadi kollégával, mint a mostanában megszokottak. Ha az a trend, hogy ehhez főzni kell, hát főzünk, de a magunk stílusában”

– nyilatkozta induló műsoráról Körmendi Gábor, aki régi jóbarátjával, kollégájával, Hunyadi Tamással együtt igyekszik kizökkenteni vendégeit a megszokott interjúhelyzetekből.

Az első adás vendége Kádár Tamás, a Sziget cégvezetője, aki mások mellett arra is választ ad, mihez kezdenek a Hajógyári szigeten hagyott sátrakkal, meddig létezhet a cég fesztiválok nélkül és milyen kapcsolatban vannak Orbán Ráhellel.

A Körmendi konyhája első adása itt érhető el:

Körmendi Gábor Petőfibányán kezdte médiakarrierjét, ahol a beszédhibás titkárnő helyett olvasta be a hangosbemondóba, mikor lesz az éves, kötelező eboltás. Ezt követően a gyöngyösi Saturnus Rádió, majd az Angyalföldi Kábeltévé munkatársa volt. A Hatvani Városi Tévénél főként az FC Hatvan hazai és idegenbeli mérkőzéseit közvetítette sajátos stílusában. 1999-ben egy hevesi árvíz idején regionális tudósítóként a TV2 Tényekben találta magát, amit riporterként a Magyar Televízió Híradó és A Hét című műsorai követettek. Megfordult szinte az összes napilapnál, elsőként a Blikk, majd a Mai Nap, A Reggel, végül rövid ideig a Színes Ász munkatársa volt.

2007-ben Jáksó Lászlóval létrehozta a juj.hu, a kizárólag bulvár témájú videós site-ot. Később Xnews.hu néven indított bulvárcsatornát, majd a Blikk TV csapatához csatlakozott. Nevéhez fűződik a bumm.hu elindítása. Az utóbbi időben az Origo számára készít videókat. A Körmendi Konyhája azonban elmondás szerint új, saját, független projektje.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Körmendi Gábor, a Körmendi konyhája házigazdája (balra)
Szóljon hozzá!