fbpx
Mautner Zsófi a TV Paprika műsorában

Mautner Zsófi és Havas Dóra is új műsorral jelentkezik a TV Paprikán

Bejelentették a gasztrocsatorna őszi újdonságait.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Havas Dóra és Mautner Zsófi új műsorral jelentkezik a TV Paprikán szeptember közepétől. A meleg őszi napokon pedig Bede Róbert mesterszakács segít eligazodni a kerti sütögetés világában — jelentette be a csatorna pénteken.

Véletlenül vega – a világ legfinomabb zöldséges ételei címmel kerül képernyőre Mautner Zsófi legújabb gasztro produkciója, amelyben megmutatja, hogy zöldségekkel is olyan változatos és finom ételeket lehet készíteni. A cél nem kifejezetten a vega táplálkozás népszerűsítése – hiszen ennek már évek óta rengeteg követője van – sokkal inkább a variációs lehetőségek bemutatása. A 16 adásban egy-egy nemzet konyhája mutatkozik be, ahol kiderül, hogy ők milyen olyan alapanyagokat és technikákat használnak, amit bárki itthon is könnyedén át tud venni.

Havas Dóra ugyanis az Álmaim cukrászdája 2. évadával tér vissza a TV Paprika képernyőjére. Ugyanúgy, mint az első évadban, most is a gasztroblogger kedvenc, otthon is elkészíthető süteményei kerülnek terítékre. A 16 részes sorozatban mindenféle élethelyzethez kapunk izgalmas recepteket, legyen szó palacsintapartyról, születésnapi zsúrról, utazáshoz készíthető finomságokról, vagy éppen mentes süteményekről.

A TV Paprika őszi műsorkínálatában Bede Róbert a Kerti konyha című műsorában azt mutatja meg, hogy mi van a sült szalonnán túl, segít abban, hogy izgalmas és ízletes ételeket készítsünk lángon, tárcsán, bográcsban, vagy éppen a szaletli alatt, a nyári konyhában. Összesen 10 adásból lehet inspirálódni.

 

Szóljon hozzá!