fbpx
Premier League

A Digi Sporton plusz tartalmakkal startol a Premier League

Minden idők legsűrűbb Premier League idénye következik.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Szeptember 12-én, szombaton útjára indul a világ legerősebb labdarúgó bajnoksága, a Premier League. A Digi Sport 190 mérkőzést közvetít a 2020/21-es idényben, a sportcsatorna emellett heti többórás friss tartalommal, magazinműsorokkal, és a fordulók részletes összefoglaló műsoraival szolgálja ki a nézőket.

Szombaton négy találkozóval rajtol el a világ legnézettebb labdarúgó bajnoksága. A Premier League új szezonjának nyitómérkőzését, a Fulham-Arsenal összecsapást, és a címvédő Liverpool Leeds United elleni első fordulós meccsét is élőben közvetíti a Digi Sport.

A sportcsatorna neve az elmúlt tíz évben egybeforrt az angol labdarúgással. A Premier League hazai rajongóit – a 190 bajnoki mérkőzés közvetítése mellett – ebben rengeteg plusz tartalommal szolgálja ki a televízió. Péntekenként a Háromoroszlán főszereplői, Monoki Lehel, Sallói István, Bánki József és Szedmák Zita szórakoztatja a nézőket a népszerű egyórás élő magazinműsorban. A fordulókat követő összefoglalóban minden gólt és minden lényeges momentumot láthatnak a nézők az aktuális bajnoki meccsekről, emellett a csatorna szakértőinek részletes elemzései, vitái sem maradthatnak ki a másfél órás műsorból, amelyben Bede Ferenc is állandó szereplő. A PL Preview, a PL World és a PL Match Pack műsorok összesen heti másfél órában foglalkoznak a világ legnépszerűbb bajnokságának aktuális eseményeivel.

A koronavírus miatt változik a ritmus

Az előző idény a koronavírus-járvány miatt minden idők leghosszabb angol bajnoksága volt. A tavaszi kényszerszünet az idei szezont is arrébb tolta. Az eredeti augusztus 8-i kezdési időpont szeptember 12-re módosult, és mivel a jövő nyárra elhalasztott labdarúgó Európa-bajnokság miatt május 23-án be kell fejezni a küzdelmeket, így minden idők legsűrűbb Premier League idénye következik. A 2020/21-es szezont a kötelező válogatott szüneteken kívül mással nem szakítják meg, ezúttal a téli szünet is csak bő egy hétig tart majd. A jelenlegi járványügyi intézkedések miatt továbbra is nézők nélkül, zárt kapuk előtt rendezik meg a bajnoki mérkőzéseket.

Szóljon hozzá!