A UPC Direct műholdas szolgáltatás új logója

A UPC Direct előfizetői számára is elérhetővé vált az RTL Most+

Az RTL Most+ platform különböző exkluzív tartalmakat kínál, valamint a televíziós premierekhez képest egyes sorozatok hamarabb láthatók. Sok esetben az egyes szériák kizárólag ezen a felületen láthatók.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A UPC Direct (UPC DTH) műholdas televíziós szolgáltatás előfizetői számára is elérhetővé vált szeptembertől az RTL Most+ prémium internetes platform műsorkínálata. A szolgáltatásbővülés az RTL Magyarország csoportjába tartozó CLT-UFA HBD-vel kötött megállapodásnak köszönhető.

Az RTL Most+-on élőben, HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái, valamint a felhasználóknak lehetőséget nyújt Chromecast használatára is, így akár okostévévél is nézhetők a videós tartalmak – közölte a két médiavállalat szerdán.

Akinek már van My UPC Direct fiókja, automatikusan megkapja

A My UPC Direct fiókkal rendelkező UPC Direct előfizetők automatikusan megkapják az RTL Most+ platformra való belépéshez szükséges kódot a My UPC Direct fiókhoz regisztrált e-mail címükre.

Akik viszont még nem éltek a regisztráció lehetőségével a szolgáltató ügyfélportálján, azok a My UPC Direct regisztrációt követő napokban kapják meg az RTL Most+ kódot e-mailben. A kód igénylése és használata nem jár plusz költséggel a műholdas szolgáltatás felhasználóinak.

RTL Most +

Ezt nyújtja az RTL Most+

Az RTL Most+ platform felhasználói már a késő esti híradó előtt, 22 órától értesülhetnek a legfrissebb hírekről, eseményekről. Itt tekinthetik meg a Hazai Extra tartalmakat is; az Észbontók, a Viasat3 műveletlenségi vetélkedőjének első négy évadát és a Feleségek luxuskivitelben első és második évadát.

A pop-up csatornán látható a Spektrum Home interaktív, játékos személyiségtesztje, a Dombóvári István vezette Tesztbeszéd.

Az RTL Most+ Hazai Extra kínálatában népszerű színészek által jegyzett rövidfilmek is megtalálhatók, mint a Reviczky Gábor, Pokorny Lia, Lengyel Tamás főszereplésével készült A taxis; Törőcsik Franciska, Máté Gábor, Mucsi Zoltán, Mácsai Pál alakításával az Elszámolnivaló; valamint a Vércsék, Feltámadás, Liga és a Házikaranténban című rövidfilmek, de további magyar nyelvű tartalmak is megtalálhatók az oldalon, és a jövőben más exkluzív tartalmakra és premierekre számíthatnak a felhasználók.

Szóljon hozzá!