fbpx
Kerékpáros Budapesten, a Szabadság-hídon

Változások a Bikemag.hu bringás magazinnál

Lett egy új szakmai tulajdonosuk, továbbá megállapodást kötöttek egy sales house partnerrel a hirdetési felületek értékesítéséről. Tartalmi bővülés is lesz, nyitnak új irányokba.

Több változást is bejelentett a minap a Bikemag.hu kerékpáros magazin. Az egyik ilyen változás, hogy szeptembertől az Adaptive Media értékesíti sales house partnerként a magazin több hirdetési felületét. Az Adaptive az ügynökségi értékesítésben vesz részt.

A Bikemag.hu Magyarország első és egyik legnagyobb hazai kerékpár-magazinja. Az 1999-ben indult oldal naprakész tartalmat szállít a kerékpár világából, többek között kerékpáros hírekkel, tesztekkel és technikai információkkal szolgálja a kerékpározás iránt érdeklődőket, de a látogatók az oldalon fórum és apróhirdetési felület segítségével is felvehetik egymással a kapcsolatot.

Jelenleg napi 12-15 ezer felhasználó böngészi rendszeresen a kerékpáros híreket és hirdetéseket, ami a kiadó reményei szerint jövőre duplázódhat, ráadásul a fontosabb cikkek az utóbbi években már angol nyelven is és elérhetők.

A bikemag.hu még a mostani dizájnnal
A bikemag.hu még a mostani dizájnnal

A látogatószám emelkedésének jóslatát tovább erősíti, hogy nemrég részedést szerzett a Brand & Standard Kft. is a bikemag.hu-ban. Ez a cég többek között a HRportal.hu, az Édenkert.hu és a Háziállat.hu oldalakat is üzemelteti, így komoly tapasztalattal rendelkezik az online médiapiacon.

A szakmai befektető érkezésével hamarosan megújul az oldal, a modern dizájn mellett tartalmi bővülés is várható: a szerkesztők nyitni fognak a bringás turizmus és hobbikerékpározók felé, hogy a hazai és nemzetközi sportesemények mellett a kezdő biciklisek is praktikus információkhoz jussanak.

„Az oldalak tematikájában, a felületek értékesítésében, és az e-commerce területén mindkét fél számos szinergiát lát, így nemsokára több közös megoldással is jelentkezik a két cég. További céljaink között szerepel az is, hogy a jelenleg is rendkívül népszerű apróhirdetési rovat mellett a portál más módon is kivegye a részét a kerékpárok és kiegészítők népszerűsítéséből”

– tette hozzá dr. Laczkó András, a Bikemag.hu ügyvezetője.

A kerékpáros oldal új partnere, az Adaptive Media végzi a Media1 hirdetési felületeinek ügynökségi értékesítését is.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító:  Kerékpáros halad át Budapesten, a Szabadság-hídon. Fotó: Unsplash
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások