fbpx
Az RTL Klub Álarcos énekes című showműsorának 2. évadának néhány jelmeze

Dancsó Péter nem lesz nyomozó az Álarcos énekes 2. évadában, megmutatta az RTL Klub az új jelmezek egy részét

Ma bejelentették azt is, mikor jelentkezik először az RTL Klub maszkos showműsorának új évada, mely még több maszkot, még több nyomot, még több rejtélyt ígér.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Szeptember 6-án indul az Álarcos énekes nemrég már beharangozott második évada – derül ki az RTL Klub vasárnapi tájékoztatásából.

A csatorna a következő, az UFA Magyarország által gyártott évadra még több maszkot, még több nyomot, még több rejtélyt ígér.

Az Álarcos énekes műsorvezetője ebben az évadban is Istenes Bence lesz, a nyomozók körül azonban egyéb elfoglaltságaira hivatkozva távozik az ország egyik legsikeresebb youtubere, Dancsó Péter.

Az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának nyomozói, Gáspár Laci (balra), Csobot Adél, Dancsó Péter, Sebestyén Balázs
Az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának nyomozói a korábbi, első évadban: Gáspár Laci (balra), Csobot Adél, Dancsó Péter, Sebestyén Balázs. Fotó: RTL Magyarország

Hogy ki az, aki Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett nyomozóként vesznek be a műsorba, egyelőre nem árulták el. A csatorna egy kis játékra invitálja a nézőket, mint írják:

„Érdemes figyelni az Álarcos énekes honlapját, hivatalos közösségi felületeit és az RTL Klub adását, ahol nyomokat rejtünk el a legújabb nyomozóról.”

A műsorhoz megérkezett az első előzetes, amelyből kiderül, milyen új maszkok lesznek az új évadban.

További hírek találhatók a Media1-en. RSS-hírfolyamunk itt található, napi hírlevelünkre itt lehet feliratkozni. Érdemes követni bennünket a Facebookon is, hiszen időnként exkluzív, csak ott elérhető tartalmakat is közzéteszünk. Ön is hozzájárulhat a Media1 működési költségeihez tetszőleges összeggel, amit itt tud megtenni a legegyszerűbben.

Szóljon hozzá!