fbpx
csomag

Megbízható csomagküldés? Válaszd a DPD-t! (x)

Akár bel-, akár külföldön szeretnénk csomagot feladni, a DPD biztosan jó választás! Megbízható kiszállítás, kedvezményes árak, rugalmas fizetési lehetőségek. Ezt és többet nyújt a DPD, ami az egyik hazánkban is elérhető piacvezető futárszolgálat. Nézzük részletesebben is, hogy mit kell tudni róla!

Cégtörténet röviden

A DPD története hosszú évekre nyúlik vissza, ugyanis már 1976 óta jelen vannak a piacon. Ebben az évben 18 nyugat-németországi vállalat összefogásával alakult meg a DPD, aminek azóta is töretlen a sikere. Napjainkban több mint 75 ezer embert foglalkoztatnak, és 40 országban vannak jelen 500 depóval.

A csomagküldés mellett a társadalmi felelősségvállalást is fontosnak tartják, ezért többek között küzdenek a karbonmentes csomagküldésért, rendszeresen adományoznak, és csomagszállító partnerként az “Egy Tábla Szeretet” akcióhoz is csatlakoztak.

Háztól házig szolgáltatás

A háztól házig való szolgáltatás keretében még csak az otthonunkat sem kell elhagynunk a csomag feladásához és fogadásához, ugyanis a futár egészen az ajtónkig fárad a csomagért, illetve a csomaggal.

Praktikus lehetőség, nincs hosszas sorban állás, az egész folyamat lebonyolítható online, a regisztrált felhasználók pedig a csomag útját is követhetik. A DPD előzetesen tájékoztatást nyújt, hogy melyik napon érkezik a futár, így nem kell feleslegesen várakozni sem.

A DPD külföldön

Ahogy írtuk, a DPD 40 országban van jelen 400 depóval, tehát nagy lefedettséggel rendelkezik világszerte. A DPD Classic Export szolgáltatását kell igénybe venni külföldre való szállításkor, a csomag kézbesítésének ideje pedig a környező országokban akár 2 munkanap is lehet! Gyors és megbízható csomagszállítás, világszerte!

Árak és fizetés

Szeretnél még többet megtudni a DPD-ről? Akkor keresd fel a Csomagnet.hu weboldalát, ahol sok hasznos információ található még meg a cégről! Azért is praktikus felkeresni ezt az oldalt, mert a csomagra vonatkozó néhány adat megadása után a rendszer online kalkulációt végez, és megmutatja, hogy az egyes futárszolgálatok milyen ajánlatot kínálnak. Egymás mellett látva ezeket összehasonlíthatjuk, és kiválaszthatjuk, hogy melyik lenne a leginkább megfelelő a számunkra. Előreutalás, bankkártyás fizetés, de akár utánvét is lehetséges.

Rendelésleadás a Csomagnet.hu oldalán

Az online kalkulációt követően praktikus a Csomagnet.hu weboldalán leadni a megrendelést, mivel az oldal a nagy forgalom lebonyolítása miatt kedvezményeket is tud biztosítani a megrendelők számára. A csomagküldést természetesen a DPD munkatársai végzik, de az együttműködés keretében a csomagküldési díjak alacsonyabbak, mint a DPD saját weboldalán.

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások