Marschall Péter

Elhunyt Marschall Péter

A Paprika Latino Studio televíziós gyártócég tulajdonosaként számos nagysikerű tévés produkció sikerében volt szerepe.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Meghalt Marschall Péter tévés producer, a Paprika Latino Studio cég alapító tulajdonosa – írja az Indirekt.  Marschall Péter hosszan tartó súlyos betegség következtében hunyt el, mindössze 47 éves volt.

Szervezete tegnap adta fel a harcot a súlyos kórral vívott harcot.

Marschall Péter a Paprika Latino Stúdió cég alapító tulajdonosaként, producerként többek között olyan nagysikerű műsorok közreműködésében bábáskodott mint a Hal a tortán, a The Voice vagy az Éden Hotel.

Az Indirekt azt írta: a producer az első perctől kezdve, mióta kiderült, hogy súlyos betegség támadta meg, végig hitt a gyógyulásában. Fél éve el kellett távolíttatni az egyik lapockáját, azonban az agresszív kór visszatért, ezért amputálni kellett az egyik karját. Facebook-oldalára akkor ezt írta: egy karral kevesebb, de egy eséllyel több.

Ebből is látszik, hogy a tévés egészen élete végig meg tudta őrizni derűlátását.

A 47 éves tévésnek öt gyermeke volt. Ők és felesége is gyászolja őt.

A Paprika Studios Facebok-bejegyzésben emlékezik Marschall Péterre.

Azt írják:

Fájdalommal tudatjuk, hogy barátunk és kollégánk, Marschall Péter, a Paprika Studios alapítója, aki nem csak álmodozó volt, hanem álmait valóra is váltotta, ma reggel elhunyt. Az élet iránti szenvedélye és a gyógyulásba vetett hite egy pillanatra sem ingott meg. Fantáziája, találékonysága és elkötelezettsége tette lehetővé e cég megszületését. Családjának sok erőt kívánunk ezekben a nehéz időkben. Nyugodjék békében. Pura Vida Péter!”

Borító: Marschall Péter televíziós producer, a Paprika Lationo Studio cég tulajdonosa
Szóljon hozzá!