fbpx
Megafon

NER-es Facebook-harcosokat képeznek, állítólag óriási az érdeklődés

Az ingyenes képzés négy napig fog tartani.

Egy hónappal ezelőtt indult el a Megafon, ami saját önmeghatározása szerint „profi Facebook-harcost” képez azokból, akik jelentkeznek hozzájuk. Ebben a videóban el is mondják, hogy meglátásuk szerint a jobboldali-konzervatív értékrendet képviselőknek szükségük lehet egy ilyen képzésre. A videóban első bilkkre a Fidesz látványvilága köszön vissza:

A 888.hu-nak adott interjút az új projektről Kovács István alapító, aki szerint „szerencsére hatalmas az érdeklődés a Megafon iránt”.

„Egy hónap alatt több mint kétezer ember regisztrált a honlapunkon, és folyamatosan bővül a csapatunk is. Sokan vannak, főleg fiatalok, akik úgy érzik, egyetértenek a céljainkkal és fel szeretnék venni a kesztyűt a baloldali megmondóemberekkel, véleményvezérekkel. Az elvárás tehát nagy, de ahogy szokás mondani, teher alatt nő a pálma. Egész nyáron azon fogunk dolgozni, hogy szeptemberben bemutathassuk Magyarország legjobb közösségimédia-képzését”

– fogalmazott, hozzátéve: azok jelentkezését várják, akik egyetértenek céljaikkal és akik éreznek magukban elég tehetséget és bátorságot ahhoz, hogy elmondják a véleményüket a nagyközönségnek is.

„Az, hogy ma ehhez bátorság kell, nem titok, hiszen mindent elsöpör a liberális véleménycunami – ezt nap mint nap láthatjuk. Azt nem gondolom, hogy a jobboldaliak, a konzervatív-keresztény érzelmű emberek kevesebben lennének, mint a balliberálisok”

– tette hozzá.

Kovács elmondta: a képzés teljesen ingyenes lesz. Az egyetlen elvárásuk, hogy a résztvevők személyesen jelenjenek meg a képzéseken. A pontos helyszínt csak később fogják csak elárulni, de az már biztos, hogy Budapesten tartják majd őket, és négy teljes napig fognak tartani.

A Megafon honlapja szerint a kezdeményezés mögött a Megafon Digitális Inkubátor Központ Nonprofit Kft. áll, az Opten céginformációs adatbázis szerint a céget 2020 májusában alapították, tulajdonosa az interjúban is megszólaló Dr. Kovács István. Az alapító médiatapasztalatairól nem sokat lehet tudni, az Opten szerint Kovács a debreceni Szabo Doki-Pro Kft. tulajdonosa, amelynek fő tevékenyégi köre felsőfokú oktatás. Tavaly 1,1 millió forintos árbevételt sikerült elérniük.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások