Megafon

NER-es Facebook-harcosokat képeznek, állítólag óriási az érdeklődés

Az ingyenes képzés négy napig fog tartani.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Egy hónappal ezelőtt indult el a Megafon, ami saját önmeghatározása szerint „profi Facebook-harcost” képez azokból, akik jelentkeznek hozzájuk. Ebben a videóban el is mondják, hogy meglátásuk szerint a jobboldali-konzervatív értékrendet képviselőknek szükségük lehet egy ilyen képzésre. A videóban első bilkkre a Fidesz látványvilága köszön vissza:

A 888.hu-nak adott interjút az új projektről Kovács István alapító, aki szerint „szerencsére hatalmas az érdeklődés a Megafon iránt”.

„Egy hónap alatt több mint kétezer ember regisztrált a honlapunkon, és folyamatosan bővül a csapatunk is. Sokan vannak, főleg fiatalok, akik úgy érzik, egyetértenek a céljainkkal és fel szeretnék venni a kesztyűt a baloldali megmondóemberekkel, véleményvezérekkel. Az elvárás tehát nagy, de ahogy szokás mondani, teher alatt nő a pálma. Egész nyáron azon fogunk dolgozni, hogy szeptemberben bemutathassuk Magyarország legjobb közösségimédia-képzését”

– fogalmazott, hozzátéve: azok jelentkezését várják, akik egyetértenek céljaikkal és akik éreznek magukban elég tehetséget és bátorságot ahhoz, hogy elmondják a véleményüket a nagyközönségnek is.

„Az, hogy ma ehhez bátorság kell, nem titok, hiszen mindent elsöpör a liberális véleménycunami – ezt nap mint nap láthatjuk. Azt nem gondolom, hogy a jobboldaliak, a konzervatív-keresztény érzelmű emberek kevesebben lennének, mint a balliberálisok”

– tette hozzá.

Kovács elmondta: a képzés teljesen ingyenes lesz. Az egyetlen elvárásuk, hogy a résztvevők személyesen jelenjenek meg a képzéseken. A pontos helyszínt csak később fogják csak elárulni, de az már biztos, hogy Budapesten tartják majd őket, és négy teljes napig fognak tartani.

A Megafon honlapja szerint a kezdeményezés mögött a Megafon Digitális Inkubátor Központ Nonprofit Kft. áll, az Opten céginformációs adatbázis szerint a céget 2020 májusában alapították, tulajdonosa az interjúban is megszólaló Dr. Kovács István. Az alapító médiatapasztalatairól nem sokat lehet tudni, az Opten szerint Kovács a debreceni Szabo Doki-Pro Kft. tulajdonosa, amelynek fő tevékenyégi köre felsőfokú oktatás. Tavaly 1,1 millió forintos árbevételt sikerült elérniük.

Szóljon hozzá!