A Minimax, a JimJam, a Sport2 és a Filmcafé is bekerül a MinDig TV Extra kínálatába

A teljes AMCNI-CNE portfólió elérhető lesz és valamennyi csatorna műsora több eszközről is követhetővé válik.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE), valamint az Antenna Hungária Zrt. hosszú távú megállapodást kötöttek, így 2020. szeptember 6-tól a televíziós társaság valamennyi csatornája bekerül a megújuló MinDig TV Extra kínálatába — áll a társaság csütörtöki közleményében.

A lépéssel az AMCNI CNE teljes csatorna-portfóliója ezzel minden nagyobb hazai szolgáltató kínálatában elérhető lesz és valamennyi csatorna műsora több eszközről is követhetővé válik szeptember 6-tól.

Az új megállapodás révén az Antenna Hungária földfelszíni digitális MinDig TV Extra csomagjában megduplázódik az AMCNI CNE csatornáinak a száma: újdonságként a Minimax, a JimJam, a Sport2, a Filmcafé, a Film Mánia, valamint a CBS Reality és az Extreme Sports csatornák kerülnek be.

A jelenleg is a MinDig TV kínálatában szereplő Spektrum Home változatlanul a 8. csatornahelyen érhető el és ugyancsak változatlanul a MinDig TV Extra kínálatában marad az AMC, a Sport1, a Spektrum és a TV Paprika. Ezzel az AMCNI CNE televíziós csatornái minden nagyobb magyarországi műsorterjesztő kínálatában elérhetőek, ami több mint 3 millió háztartást jelent.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!