fbpx

A Minimax, a JimJam, a Sport2 és a Filmcafé is bekerül a MinDig TV Extra kínálatába

A teljes AMCNI-CNE portfólió elérhető lesz és valamennyi csatorna műsora több eszközről is követhetővé válik.

Az AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE), valamint az Antenna Hungária Zrt. hosszú távú megállapodást kötöttek, így 2020. szeptember 6-tól a televíziós társaság valamennyi csatornája bekerül a megújuló MinDig TV Extra kínálatába — áll a társaság csütörtöki közleményében.

A lépéssel az AMCNI CNE teljes csatorna-portfóliója ezzel minden nagyobb hazai szolgáltató kínálatában elérhető lesz és valamennyi csatorna műsora több eszközről is követhetővé válik szeptember 6-tól.

Az új megállapodás révén az Antenna Hungária földfelszíni digitális MinDig TV Extra csomagjában megduplázódik az AMCNI CNE csatornáinak a száma: újdonságként a Minimax, a JimJam, a Sport2, a Filmcafé, a Film Mánia, valamint a CBS Reality és az Extreme Sports csatornák kerülnek be.

A jelenleg is a MinDig TV kínálatában szereplő Spektrum Home változatlanul a 8. csatornahelyen érhető el és ugyancsak változatlanul a MinDig TV Extra kínálatában marad az AMC, a Sport1, a Spektrum és a TV Paprika. Ezzel az AMCNI CNE televíziós csatornái minden nagyobb magyarországi műsorterjesztő kínálatában elérhetőek, ami több mint 3 millió háztartást jelent.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások