Open Music Channel

Open Music Channel: Új online magyar zenecsatorna indul a Twitchen élő zenével

Az Open Music Channel már most szerdától kínál élő zenét élőben közvetítve.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Open Music Channel néven indul új zenecsatorna a Twitchen. Az Open Music Channel élőben közvetít élő zenét, így nem a „hagyományosnak” mondható non-stop klipfolyamot kínálja a nézőinek, hanem egy teljesen interaktív élőzenei élményt, amelyben a fellépő DJ-k és zenekarok is folyamatos kapcsolatban lehetnek egymással.

Tájékoztatásuk szerint a csatornán akár akusztikus, akár teljes zenekari felállással is játszhatnak azok, akiknek koncertjeire megtelnek a klubok vagy a nagyobb arénák is, de az OMC igyekszik teret adni a még kevésbé ismert zenészeknek is, így bármikor feltűnhetnek olyan előadók, akiknek nagyobb figyelmet kellene kapnia.

Az első héten szerdán 7-től Jojo Makasi kever, pénteken Andro indítja be az estét, csütörtökön pedig Open World néven indul zenélős-beszélgetős show, ahol a hét aktuális zenei eseményeiről beszélget azok érintettjeivel Hauschel Tamás, de persze az élő zene ekkor sem marad el, július 16-án például Szekeres András és Barbaró Attila játszik a Junkiesból.

A csatorna a kezdeti időszakban „A” és „B” heti programtervvel működik majd, az A-héten kedd-szerda-csütörtök-pénteki, a B-héten kedd-szerda-csütörtöki streamekkel, melyek visszanézhetőek lesznek. A felvételek a Pinewood Studióban zajlanak, a Frisk Media csapata magas hang- és képminőségben, studio sessionökhöz méltó végeredményben közvetíti a fellépéseket, amelyeket július 15-től délután 3-tól lehet követni a új zenecsatorna oldalon.

Azt ígérik, hogy az Open Music Channel műsorstruktúrája a következő hetekben tovább bővül majd, új programok és új műsorvezetők is érkeznek.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!