fbpx
Schiwert-Takács László, az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságának leköszönő vezetője a Televíziós Újságírók Díja Gálán 2019-ben

Lemondott Schiwert-Takács László, az RTL Magyarország marketing és kommunikációs igazgatója, de marad a cégnél

A Media1 megtudta, hogy az X-Faktor egykori felelős szerkesztője, aki az elmúlt években az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát irányította, szabadságra megy, majd a későbbiekben más területen, de az RTL Magyarországnál marad.

Az RTL Magyarországnál a Media1-nek elmondták: Schiwert-Takács László marketing és kommunikációs igazgató a mai nappal, július 1-jével lemondott eddigi pozíciójáról, és egy időre szabadságot vett ki.

„Kollégánk, aki az elmúlt több mint két évtized alatt számos területen bizonyított már az RTL Magyarországon belül, a néhány hónapos megújulási szabadságot követően továbbra is az RTL Magyarország munkatársa marad és más területen folytatja majd pályafutását a vállalatnál” – áll a médiavállalat tájékoztatásában.

Schiwert-Takács László így nyilatkozott:

„Az RTL-nél eltöltött 23 év alatt nem csak munkahelyem lett ez a vállalat, de egyben második családom is, ahogy sokaknak.”

Schiwert-Takács Lászlót 2017 november végén nevezték ki marketing és kommunikációs igazgatónak. A cégnél 1997 óta tevékenykedik, korábban többek között a nagysikerű X-Faktor című tehetségkutató felelős szerkesztője volt.

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója elmondta:

„Köszönöm Schiwinek, akit a szakmában így ismer mindenki, hogy az elmúlt több mint 2 évben a kreatív és vezetői energiáit a Marketing és Kommunikációs igazgatóság felépítésére fordította. A megérdemelt pihenő után pedig várjuk vissza őt!”

Átmenetileg Grósz Judit veszi át a terület koordinálását

Az RTL tájékoztatása szerint a marketing és kommunikációs igazgatóságának irányítására megbízott új vezető keresése hamarosan megkezdődik. Az igazgatóság tevékenysége az átmeneti időszakban is zavartalan lesz.

Az új marketingigazgató bejelentéséig felsővezetői szinten átmenetileg Grósz Judit digitális és üzletfejlesztési igazgató koordinálja az osztállyal kapcsolatos ügyeket egy külső tanácsadó segítségével.

Grósz Judit, az RTL Magyarország digitális- és üzletfejlesztési igazgatója
Grósz Judit, az RTL Magyarország digitális- és üzletfejlesztési igazgatója veszi át átmenetileg Schiwert-Takács László feladatait. Fotó: RTL sajtószoba

A részlegnél továbbra is maradnak Schiwert-Takács László eddigi munkatársai, így Orosz Ilona (B2B és belső kommunikáció); Böjte Piros (sajtó és pr ügyekkel foglalkozik), Pácz Anita (B2C Marketing), Prjevara Csaba (D2C Marketing és Social Media) is a helyén marad.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Schiwert-Takács László, az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságának leköszönő vezetője a Televíziós Újságírók Díja Gálán 2019-ben. Fotó: TÚD
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások