fbpx
Kun Zsuzsa, Kuni, az RTL Klub Reggeli című műsorának rendezője

Gyászol az RTL Magyarország és a magyar tévés világ

Meghalt Kun Zsuzsa, az RTL Klub Reggeli című műsorának szülőanyja, illetve néhány M1-es, TV2-s és ATV-s tévéműsor, köztük a NÉVshowr, a Frizbi, a Friderikusz Show, a Koóstoló, a Dáridó, Szuperbuli, a Pasik és több más műsor rendezője.

Elhunyt szombaton Kun Zsuzsa, az RTL Klub Reggeli című műsorának rendezője, a műsor megálmodója – hangzott el ma reggel a tévés egykori műsorában, ahol megrendülve, elcsukló hangon emlékeztek meg volt kollégájuk, a műsor rendezőjének, megálmodójának haláláról.

Kun Zsuzsa mindössze 67 éves volt.

Alföldi Róbert és Hajdú Péter is gyászol

Kun Zsuzsától búcsúzott a Facebookon Alföldi Róbert színművész, a Reggeli egykori műsorvezetője és Hajdú Péter is megrendülve búcsúzott. Mindkét tévés sokat köszönhetett a tévés rendezőnek, sokat dolgoztak együtt.

„Egy olyan ember halt meg, akinek nagyon sokat köszönhetek, és akinek nem biztos, hogy megköszöntem, amit kellett volna.”

– írta Facebook-oldalán Alföldi Róbert a tévést Kuniként emlegetve.

Alföldi Róbert felidézte azokat az időket, amikor még Novák Péterrel közösen vezették a Reggelit, ami szintén Kun Zsuzsának volt köszönhető:

„Látott valami előadásban anno, még a múlt században, és akkor kitalálta, hogy beültet bennünket a Reggeli stúdióba a Novákkal, és akkor lássuk, mi lesz ebből. A Reggeli lett belőle, ami ha nincs, akkor az én életem nagyon máshogy alakul. Akkor nem leszek mindenki ismerőse a reggeli pizsamájában a kávé mellett. És akkor nem indul be minden. Évekig  dolgoztunk együtt, évekig keltünk hajnalban, évekig ittuk az első kávét közösen, évekig szinte együtt éltünk. Mert a napnak egy olyan szakában voltunk együtt, amikor nem lehetett nem őszintének lenni, mert hajnalban az ember nem hazudik. Mindent tudtunk egymásról, fájdalmakat, örömöket, szerelmeket, szakításokat, megcsalásokat, és soha az évtizedek alatt, soha nem volt egyetlen gesztusa, mondata, ami ne lett volna őszinte, és ami ne a felém irányuló szeretetéről szólt volna. Én ugyanezt éreztem felé, de azt hiszem hogy ezt nem sikerült neki átadnom, ebben sajnos nem vagyok túl jó. Drága Kuni, ne haragudj.” Alföld azt is írta, hogy egy nagyon szerethető, nyitott, kíváncsi, alázatos, profi embert vesztett most el a világ.”

Hajdú Péternek is Kun Zsuzsával indult a tévés karrierje, így két posztot is közzétett vele kapcsolatban.

Hajdú meg is osztott egy fotót 18 évvel ezelőttről, amelyen az MTV roadshowján Kun Zsuzsával közösen láthatók.

„ Nem volt olyan műsorom, melybe ne hívtam volna rendezőnek! Az első NÈVshowR-t az m1-en és az utolsó Frizbit is az ATV-ben ő rendezte. Közben TV2 és számtalan műsor. De ő rendezte többek között a Friderikusz show-t, a Koóstolót, a Reggelit, a Pasikat, Jimmy műsorait, Lajcsival rengeteg Szuperbulit és Dáridót és még sorolhatnám a munkáit estig.”

Hajdú Péter megemlítette, hogy két hete, amikor Kun Zsuzsa kijött a kórházból felhívta őt, és bízott abban, hogy ősszel újra együtt dolgozhatnak.

„Bár nagyon gyenge volt a hangja, de valahol én is elhittem, hogy így lesz… Kuni most már odafent rendez és nagyokat röhög Koós Janival, Bajor Imivel és az égi társulat többi tagjával. Ott fent most jó a hangulat, itt lent pedig sírunk, mert hiányzik! Nagyon szerettem, talán nem is tudta, hogy mennyire.”

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások