A Nyomtass Te is mozgalom szegedi konferenciája.

Ingyenes médiakonferenciát tart a Nyomtass te is! mozgalom

A vidéki nyilvánosság helyzetével foglalkoznak majd a pénteki budapesti konferenciájukon.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Kinek fontos a független vidéki nyilvánosság? És ki mit tesz érte? címmel offline konferenciát szervez a Nyomtass te is! mozgalom – tudatták a szervezők a Media1.hu-val.

A szervezők úgy vélik, hogy ugyan több olyan politikai, közéleti vagy médiaszereplő van, akik komoly erőfeszítéseket tesznek a független vidéki nyilvánosság megerősítéséért, de ezek a kezdeményezések azonban gyakran nem ismertek a szélesebb közvélemény előtt, és egymástól is elszigetelten működnek. Ezért szeretnék egy asztalhoz ültetni pártok sajtóval foglalkozó szakértőit, a Szabad Városok Szövetségeinek képviselőit, a vidéki független hírportálok szerkesztőit, civil szervezeteket (MÚOSZ, Mindenki Magyarországa Mozgalom, Mérték Médiaelemző Műhely, Nyomtass te is! Mozgalom), valamint olyan országos médiumok vezetőit, amelyek vidéki tudósítói hálózatot építenek (Magyar Narancs, Magyar Hang, Átlátszó).

A konferencián arról lesz szó, hogy ki mit tesz és mit tervez a független vidéki nyilvánosság helyreállításáért és megerősítéséért, illetve hogyan tudnák erősíteni egymást a jelenleg elszigetelten működő kezdeményezések. A 10-10 perces előadások után közösen beszélgetnek a lehetséges kiutakról és a kapcsolódási pontokról.

A rendezvény időpontja: 2020. június 26., péntek, 14.00–17.00

Helyszíne: VDSZ-székház, 1068 Budapest Benczúr u. 45., 2. emeleti nagyterem

A rendezvényen kiemelten ügyelnek majd a járványügyi szabályokra, ezért tágas teremben foglalnak helyet és biztosítják a kézfertőtlenítés feltételeit.

A konferencia nyilvános és ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni itt lehet: [email protected]

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en.

Borító: A Nyomtass Te is mozgalom egy korábbi, szegedi konferenciája. Fotó: nyomtassteis.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!