Kaplár F. József, a Sport1 Tv műsorvezetőjének utolsó tévés műsorvezetése 2020.06.06-án.

Utoljára volt képernyőn Kaplár F. József

A Sport 1 Tv műsorvezetője az 1970-es évektől volt képernyőn. Most háttérbe vonul, bár elképzelhető, hogy hangját még hallhatjuk kommentátorként a jövőben.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szombaton az általa vezetett sportműsor végén bejelentette Kaplár F. József, a Sport1 Tv műsorvezető-kommentátora, hogy úgy döntött, életkorára tekintettel a jövőben már nem kíván képernyőn lenni, ezért már csak alkalmanként, teniszmérkőzések közvetítését fogja vállalni, hangban kommentálva a meccseket.

Kaplár F. József  hozzátette, saját maga határozott így, hogy háttérbe vonul, korára tekintettel. A műsor szereplői ezután egy üveg itallal búcsúztatták a műsorvezetőt.

Az idén 70 éves műsorvezető elérzékenyülve búcsúzott a nézőktől, illetve képernyőtől.

Kaplár F. József 1973-ban a Tv-híradó gyakornokaként kezdett, de éppen 50 éve, 1970. június hatodikán volt látható először az MTV képernyőjén.

1991 és 1995 között a Telesport főmunkatársa, 1995 és 1997 között rovatvezetője, majd 1998-ban megbízott főszerkesztője lett. A pályán eltöltött mintegy 50 évből egyébként 20-at a Sport1 műsorvezetőjeként dolgozott.

Kaplár F. József a Magyar Televízió 1-es csatornáján korábban
Kaplár F. József a Magyar Televízió 1-es csatornáján korábban

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en.

Borító: Kaplár F. József, a Sport1 Tv műsorvezetőjének utolsó tévés műsorvezetése 2020.06.06-án. Fotó: Media1 (mobiltelefonos felvétel)
Szóljon hozzá!