fbpx
Kaplár F. József, a Sport1 Tv műsorvezetőjének utolsó tévés műsorvezetése 2020.06.06-án.

Utoljára volt képernyőn Kaplár F. József

A Sport 1 Tv műsorvezetője az 1970-es évektől volt képernyőn. Most háttérbe vonul, bár elképzelhető, hogy hangját még hallhatjuk kommentátorként a jövőben.

Szombaton az általa vezetett sportműsor végén bejelentette Kaplár F. József, a Sport1 Tv műsorvezető-kommentátora, hogy úgy döntött, életkorára tekintettel a jövőben már nem kíván képernyőn lenni, ezért már csak alkalmanként, teniszmérkőzések közvetítését fogja vállalni, hangban kommentálva a meccseket.

Kaplár F. József  hozzátette, saját maga határozott így, hogy háttérbe vonul, korára tekintettel. A műsor szereplői ezután egy üveg itallal búcsúztatták a műsorvezetőt.

Az idén 70 éves műsorvezető elérzékenyülve búcsúzott a nézőktől, illetve képernyőtől.

Kaplár F. József 1973-ban a Tv-híradó gyakornokaként kezdett, de éppen 50 éve, 1970. június hatodikán volt látható először az MTV képernyőjén.

1991 és 1995 között a Telesport főmunkatársa, 1995 és 1997 között rovatvezetője, majd 1998-ban megbízott főszerkesztője lett. A pályán eltöltött mintegy 50 évből egyébként 20-at a Sport1 műsorvezetőjeként dolgozott.

Kaplár F. József a Magyar Televízió 1-es csatornáján korábban
Kaplár F. József a Magyar Televízió 1-es csatornáján korábban

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en.

Borító: Kaplár F. József, a Sport1 Tv műsorvezetőjének utolsó tévés műsorvezetése 2020.06.06-án. Fotó: Media1 (mobiltelefonos felvétel)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások