enterie

Magyarországon terjeszkedik az Enterie

A tizennégy országban jelenlévő Enterie nemzetközi pr-ügynökségi hálózat exkluzív partnere Magyarországon a Red Lemon Media lett. Főleg startupoknak segítenek a nemzetközi kommunikációban.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Red Lemon Media által már Magyarországon is jelen van az Enterie nemzetközi hálózat, mely tech, pr- és marketing ügynökségeket foglal magába. Az Enerie-t 2017-ben hozta létre a Profeina, egy varsói székhelyű pr- és kommunikációs cég.

Az Enterie kiemelt szolgáltatása az EnterieGo platform, mely sajtóközlemények kiadására, illetve újságírók és véleményvezérek tájékoztatására szolgál, és ezzel segítik a nemzetközi ügyfelek számára a helyi kommunikációt.

„Minden márkának és vállalatnak el kell fogadnia, hogy csak úgy tud hatékonyan kommunikálni, ha figyelembe veszi az adott piac sajátosságait. Mi egyfajta szakmai szűrőként funkcionálunk és a hazai viszonyokhoz szabjuk a nemzetközi hálózatba érkező sajtóanyagokat, valamint koordináljuk az itthoni kiadás folyamatát. Új partnerekre és jó gyakorlatok megosztására is számítunk a hálózaton belül, hiszen a jelen helyzetben még inkább fontos, hogy képben legyünk a nemzetközi trendekkel, ezért
csatlakoztunk az Enterie-hez” – mondta el az új együttműködés kapcsán Hajagos Rita, a Red Lemon Media egyik tulajdonosa és szakmai vezetője.

Az EnterieGo elsősorban olyan vállalatoknak készült, akiknek még nincsen lehetőségük hosszútávú PR-aktivitásra, de bizonyos esetekben kívánnak bejelentéseket tenni, vagy kommunikálni az általuk érintett piacon.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Első világháborús katonák

Több mint tízezer első világháborús és régi erdélyi képet tett közzé az Országos Széchényi Könyvtár a trianoni békeszerződés évfordulójára

A trianoni békeszerződés százéves évfordulójára időzítve Fotótér néven új ingyenes tartalomszolgáltatást indított tegnap az Országos Széchényi Könyvtár, mely Trianonnal kapcsolatos értékes képadatbázist tesz elérhetővé bárki számára. A fotók nagy része a katonák mindennapjait ábrázolja, így láthatók a tábori élet mozzanatai, a frontra és a frontok közötti vonulások, a táborok létesítése és a harcok.

Somossy Barbara; Forró Bence; Rátonyi Krisztina; Fodor Imre, a Balatoni Nyár műsorvezetői

Új műsorvezetőkkel tér vissza a Balatoni Nyár

Június 15-én indul a megújuló Balatoni Nyár című magazinműsor, mely délelőttönként várja majd a nézőket a Duna TV-n és a Duna World csatornán. Bejelentették a műsorvezetőket és a többi részletet.