fbpx
enterie

Magyarországon terjeszkedik az Enterie

A tizennégy országban jelenlévő Enterie nemzetközi pr-ügynökségi hálózat exkluzív partnere Magyarországon a Red Lemon Media lett. Főleg startupoknak segítenek a nemzetközi kommunikációban.

A Red Lemon Media által már Magyarországon is jelen van az Enterie nemzetközi hálózat, mely tech, pr- és marketing ügynökségeket foglal magába. Az Enerie-t 2017-ben hozta létre a Profeina, egy varsói székhelyű pr- és kommunikációs cég.

Az Enterie kiemelt szolgáltatása az EnterieGo platform, mely sajtóközlemények kiadására, illetve újságírók és véleményvezérek tájékoztatására szolgál, és ezzel segítik a nemzetközi ügyfelek számára a helyi kommunikációt.

„Minden márkának és vállalatnak el kell fogadnia, hogy csak úgy tud hatékonyan kommunikálni, ha figyelembe veszi az adott piac sajátosságait. Mi egyfajta szakmai szűrőként funkcionálunk és a hazai viszonyokhoz szabjuk a nemzetközi hálózatba érkező sajtóanyagokat, valamint koordináljuk az itthoni kiadás folyamatát. Új partnerekre és jó gyakorlatok megosztására is számítunk a hálózaton belül, hiszen a jelen helyzetben még inkább fontos, hogy képben legyünk a nemzetközi trendekkel, ezért
csatlakoztunk az Enterie-hez” – mondta el az új együttműködés kapcsán Hajagos Rita, a Red Lemon Media egyik tulajdonosa és szakmai vezetője.

Az EnterieGo elsősorban olyan vállalatoknak készült, akiknek még nincsen lehetőségük hosszútávú PR-aktivitásra, de bizonyos esetekben kívánnak bejelentéseket tenni, vagy kommunikálni az általuk érintett piacon.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások