elektromos autó

Elektromos és hibrid autókkal foglalkozó portál indult

Az új autós oldal az átlagember nyelvén ír a témáról.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Elektromos-hibrid-autok.hu néven, új internetes autós lap indult útjára. Az oldal üzemeltetőjének az a célja, hogy az olvasók használható tanácsokat kapjanak a manapság egyre jobban terjedő elektromos és hibrid autókról.

Az egyik legfontosabb dolog az Elektromos-hibrid-autok.hu portállal kapcsolatban, hogy az átlagember nyelvén ír a témáról, tehát nem szükséges olvasás közben
forgatni a „villanyszerelők szakszótárát”.

Nem csak autótesztek találhatók a portálon, hanem a témához kapcsolódó anyagok is. A látogató olvashat például az elektromos kishaszonjárművekről, amelyek a vállalkozások hétköznapjait teheti zöldebbé és gazdaságosabbá. Cikk található a villanyautósok viselkedési kódexéről, amivel megkönnyíthetik a saját, és mások életét a zöld autót használók. Az olvasó megismerkedhet a töltőkábelek fajtáival és történetükkel. Természetesen képet kaphatnak a látogatók a legfrissebb elektromos autókról is, amelyek a közeljövőben
érkeznek a piacra.

Az Elektromos-hibrid-autok.hu oldalt a 24/7 Digital üzemelteti.  A portál lapigazgatója Galambos Dániel, aki több mint két évtizede foglalkozik tematikus portálok üzemeltetésével.

Galambos Dániel, a 24/7 Digital lapigazgatója
Galambos Dániel, a 24/7 Digital lapigazgatója

„Az Elektromos-hibrid-autok.hu cikkei nagyban segítik az olvasók tájékozódását. Azok is találnak érdekes és hasznos cikkeket, akik már elektromos autó használnak. A témával most ismerkedőknek pedig különösen sokat tud segíteni az oldal, mert megkönnyíti a jövőbeni autó választást. Fontosnak tartom, hogy az oldal a könnyed stílusával, érthetőségével
segíti a környezetbarát autók nagyobb mértékű, még gyorsabb elterjedését. Biztatja az olvasókat arra, hogy gyorsabban váltsanak a környezetbarát elektromos autókra, tölthető hibridekre vagy legalább a hibridekre” – mondta Galambos Dániel.

A kiadónak egyébként még két másik autós portálja is van, melyek Milyenautot.hu és Autó hírek néven üzemelnek. Nemrég digitális családi magazint is indított a 24/7 Digital.

További médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Első világháborús katonák

Több mint tízezer első világháborús és régi erdélyi képet tett közzé az Országos Széchényi Könyvtár a trianoni békeszerződés évfordulójára

A trianoni békeszerződés százéves évfordulójára időzítve Fotótér néven új ingyenes tartalomszolgáltatást indított tegnap az Országos Széchényi Könyvtár, mely Trianonnal kapcsolatos értékes képadatbázist tesz elérhetővé bárki számára. A fotók nagy része a katonák mindennapjait ábrázolja, így láthatók a tábori élet mozzanatai, a frontra és a frontok közötti vonulások, a táborok létesítése és a harcok.

Somossy Barbara; Forró Bence; Rátonyi Krisztina; Fodor Imre, a Balatoni Nyár műsorvezetői

Új műsorvezetőkkel tér vissza a Balatoni Nyár

Június 15-én indul a megújuló Balatoni Nyár című magazinműsor, mely délelőttönként várja majd a nézőket a Duna TV-n és a Duna World csatornán. Bejelentették a műsorvezetőket és a többi részletet.