Das Boot - Season 2

Kódolatlan egy hónapig az Epic Drama

A történelmi, bűnügyi és kosztümös drámasorozatokat képernyőre tűző csatornát egész májusban kódolatlanul nézhetik a Tarr Kft. ügyfelei. Több premierre is a csatornanyitás időszakában kerül sor.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az Epic Drama csatornát működtető Viasat World és a Tarr Kft. bejelentése értelmében a nyolc megyében (Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Tolna, Somogy, Vas, Veszprém és Zala), több mint 300 településen, több mint 110 ezer háztartásban jelenlévő szolgáltatónál május 31-ig kódolatlanul érhető el a kosztümös drámasorozatokat kínáló csatorna, ami így a megszokott 86-os mellett a 67-es programhelyen is megtalálható lesz.

Az egyéb időszakban a Platina Mix csomagban elérhető Epic Drama az érintett hónapban több premierrel is jelentkezik. A népszerű detektív sorozat, a Murdoch rejtélyei 2020. május 4-i rajttal, hétköznaponként 20:15-től immár 8. évadával repíti vissza a nézőket az időben, hogy megfejtse a legcsavarosabb bűnügyek titkait.

A Murdoch rejtélyei egyik jelenete
A Murdoch rejtélyei egyik jelenete

A hónap közepén pedig egy történelmi klasszikus folytatásának második évada kap helyet a repertoárban: a Golden Globe-díjra és két Oscarra jelölt Wolfgang Petersen műve, a Das Boot inspirálta A tengeralattjáró című sorozat május 17-től vasárnaponként 21 órától lesz látható. Ebben három, feszültséggel és fordulatokkal teli történetet ismerhetünk meg olyan színészek előadásában mint a sokszoros díjnyertes Vicky Krieps (Fantomszál), a Trónok harcából közismertté vált Tom Wlaschiha, a King Kong és a Penge sztárja, Thomas Kretschmann, valamint a Casino Royale-ból Clemens Schick.  Karakterük rávilágít arra, hogyan csorbul a lélek egy háború alatt. (Borítóképünkön ebből látható egy jelenet.) Aki esetleg lemaradt volna az első évadról, a Tarr MobilTV szolgáltatáson keresztül vissza tudja nézni.

További hírek találhatók a Media1-en, érdemes követni bennünket a Facebookon, feliratkozni napi hírlevelünkre, illetve RSS-csatornánkra!

Borító: Das Boot – Season 2 / A tengeralattjáró

Szóljon hozzá!