fbpx
Das Boot - Season 2

Kódolatlan egy hónapig az Epic Drama

A történelmi, bűnügyi és kosztümös drámasorozatokat képernyőre tűző csatornát egész májusban kódolatlanul nézhetik a Tarr Kft. ügyfelei. Több premierre is a csatornanyitás időszakában kerül sor.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az Epic Drama csatornát működtető Viasat World és a Tarr Kft. bejelentése értelmében a nyolc megyében (Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Tolna, Somogy, Vas, Veszprém és Zala), több mint 300 településen, több mint 110 ezer háztartásban jelenlévő szolgáltatónál május 31-ig kódolatlanul érhető el a kosztümös drámasorozatokat kínáló csatorna, ami így a megszokott 86-os mellett a 67-es programhelyen is megtalálható lesz.

Az egyéb időszakban a Platina Mix csomagban elérhető Epic Drama az érintett hónapban több premierrel is jelentkezik. A népszerű detektív sorozat, a Murdoch rejtélyei 2020. május 4-i rajttal, hétköznaponként 20:15-től immár 8. évadával repíti vissza a nézőket az időben, hogy megfejtse a legcsavarosabb bűnügyek titkait.

A Murdoch rejtélyei egyik jelenete
A Murdoch rejtélyei egyik jelenete

A hónap közepén pedig egy történelmi klasszikus folytatásának második évada kap helyet a repertoárban: a Golden Globe-díjra és két Oscarra jelölt Wolfgang Petersen műve, a Das Boot inspirálta A tengeralattjáró című sorozat május 17-től vasárnaponként 21 órától lesz látható. Ebben három, feszültséggel és fordulatokkal teli történetet ismerhetünk meg olyan színészek előadásában mint a sokszoros díjnyertes Vicky Krieps (Fantomszál), a Trónok harcából közismertté vált Tom Wlaschiha, a King Kong és a Penge sztárja, Thomas Kretschmann, valamint a Casino Royale-ból Clemens Schick.  Karakterük rávilágít arra, hogyan csorbul a lélek egy háború alatt. (Borítóképünkön ebből látható egy jelenet.) Aki esetleg lemaradt volna az első évadról, a Tarr MobilTV szolgáltatáson keresztül vissza tudja nézni.

További hírek találhatók a Media1-en, érdemes követni bennünket a Facebookon, feliratkozni napi hírlevelünkre, illetve RSS-csatornánkra!

Borító: Das Boot – Season 2 / A tengeralattjáró
Szóljon hozzá!