fbpx
Üzletnőknek

Üzletnőknek.hu – új portál indult

Az oldal célja elsősorban az, hogy segítséget nyújtson a nőknek, inspirálja őket céljaik elérésében.

Új, nőknek szóló üzleti témájú portál indult Üzlet nőknek néven. Az oldal célja elsősorban az, hogy segítséget nyújtson a nőknek, inspirálja őket céljaik elérésében. Néhányaknak ez az üzletépítés vagy üzletfejlesztés, másoknak a feljebb jutás a vállalati ranglétrán. Sok hölgy szeretne belekóstolni a befektetések világába, az Uzletnoknek.hu ehhez is ad tippeket.

Az oldal tulajdonosa és főszerkesztője, Katona Zsófia kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a fentebb felsorolt területek mindegyikén – írják az oldal indulásáról szóló közleményben.

„Abban hiszek, hogy a nők lehetnek saját jogukon sikeresek az általuk választott területeken. Ahhoz viszont, hogy megtalálják a bennük rejlő potenciált, segítségre van szükségük.  Itt jön képbe az Üzlet nőknek“ – nyilatkozta Katona Zsófia a Media1-nek.

Katona Zsófia
Katona Zsófia

A portál részletesen foglalkozik a vállalkozásokkal, munkával, befektetésekkel, pénzügyi tudatossággal, de a személyes fejlődéshez is adhat segítséget. Különösen kedveltek a kezdő vállalkozóknak szóló tartalmak.

A portálnak társoldala is van, Caramella.hu címen.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások