fbpx
Új társ-kreatívigazgató a Café Communications-nél, Várkonyi Eni váltja Szűcs Gábort.

Változás a Café Communications vezetésében

12 év után távozik Szűcs Gábor, a Café Communications társ-kreatívigazgatója, bejelentették az utódját.

Az eddigi Head of Arts pozícióból Várkonyi Eni lép elő a társ-kreatívigazgató pozícióba, derül ki a a Café Communications közleményéből.

Szűcs Gábor számos szakmai sikert ért el a Café Communications-zel, például részt vett az Audio Studio kampányban, amely olyan rangos reklámversenyről hozott el díjat mint a tavalyi Epica Awards arany és bronz elismerése elismerése, Golden Drum, Hipnózis és Arany Penge kategóriagyőzelem, Cresta ezüst díj. Azonban 12 év után mindkét fél egyetértett, hogy a megújulás jót tenne – írták.

Várkonyi Eni 2019 nyarán érkezett az Isobartól a Caféhoz.

Várkonyi Eni Zsembery Péterrel közösen fogja folytatni a kreatív csapat vezetését, ők felelnek a kreatívok kezéből kikerült munkák minőségéért. Az új társ-kreatívigazgató a következőket vetítette elő a céljaikkal kapcsolatban:

„A célom az, hogy az új felállásban még szorosabb együttműködés épüljön ki a csapattal. Ez biztosítja majd, hogy továbbra is olyan munkák jöjjenek ki a kezeink közül, amikre büszkék lehetünk. Bízom abban, hogy a közös munkával nem csak a végeredmény, de az odavezető út is szuper lesz”.

További karrierhírek találhatók a Media1 karrier rovatában!

Borító: Várkonyi Eni (balra) és Szűcs Gábor/ Café Communications
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások