Új társ-kreatívigazgató a Café Communications-nél, Várkonyi Eni váltja Szűcs Gábort.

Változás a Café Communications vezetésében

12 év után távozik Szűcs Gábor, a Café Communications társ-kreatívigazgatója, bejelentették az utódját.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az eddigi Head of Arts pozícióból Várkonyi Eni lép elő a társ-kreatívigazgató pozícióba, derül ki a a Café Communications közleményéből.

Szűcs Gábor számos szakmai sikert ért el a Café Communications-zel, például részt vett az Audio Studio kampányban, amely olyan rangos reklámversenyről hozott el díjat mint a tavalyi Epica Awards arany és bronz elismerése elismerése, Golden Drum, Hipnózis és Arany Penge kategóriagyőzelem, Cresta ezüst díj. Azonban 12 év után mindkét fél egyetértett, hogy a megújulás jót tenne – írták.

Várkonyi Eni 2019 nyarán érkezett az Isobartól a Caféhoz.

Várkonyi Eni Zsembery Péterrel közösen fogja folytatni a kreatív csapat vezetését, ők felelnek a kreatívok kezéből kikerült munkák minőségéért. Az új társ-kreatívigazgató a következőket vetítette elő a céljaikkal kapcsolatban:

„A célom az, hogy az új felállásban még szorosabb együttműködés épüljön ki a csapattal. Ez biztosítja majd, hogy továbbra is olyan munkák jöjjenek ki a kezeink közül, amikre büszkék lehetünk. Bízom abban, hogy a közös munkával nem csak a végeredmény, de az odavezető út is szuper lesz”.

További karrierhírek találhatók a Media1 karrier rovatában!

Borító: Várkonyi Eni (balra) és Szűcs Gábor/ Café Communications

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti