fbpx
Bonyhádi Gábor, a Codecool volt marketingigazgatója, a PROGmasters társügyvezetője

A Codecool volt marketingigazgatója a PROGmasters társügyvezetője lett

Bonyhádi Gábor, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, a Codecool programozóiskola volt marketingigazgatója felel ezentúl a junior szoftverfejlesztők és tesztelők képzésével foglalkozó PROGmasters irányításáért.

Bonyhádi Gábor 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezik.

A 37 éves marketingszakember tanulmányait követően két társával reklámügynökséget alapított, amely a hazai piacon elsők között honosította meg többek között a gerillamarketinget és alkalmazott vírusvideókat. A reklámügynökségi karriert követően Bonyhádi Gábor startupok alapításával és felfuttatásával foglalkozott. Ezek közül ma is működő vállalkozása a felsőoktatásban dolgozó tanárok értékelésére szolgáló, a magyar egyetemisták és főiskolások többsége által használt Markmyprofessor.com oldal.

A szakember később, másfél éven keresztül volt a Szamos Marcipán marketingigazgatója, majd öt éven keresztül a Codecool marketingigazgatójaként részt vett a hazai programozói bootcamp piac felépítésében, és a Codecool hazai és közép-európai terjeszkedésének lebonyolításában. Bonyhádi Gábor 2012 óta a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.

Az elmúlt négy évben több mint hússzorosára bővült itthon az intenzív és gyakorlatorientált képzés keretében szoftverfejlesztő szakmát adó tanfolyamok diákjainak száma. Az úgynevezett bootcampek segítségével idén már nagyjából ezer, főként 21 és 45 év közötti életkorú diák kezdhet új karriert programozóként néhány hónap tanulás után.

„A szoftverfejlesztők iránti munkáltatói kereslet folyamatosan bővül hazánkban is, ráadásul 2030-ra a jelenlegi munkakörök 52 százaléka lesz automatizálható a jelenleg már ismert technológiákkal, ezért óriási lehetőséget kínál a PROGmasters számára a munkavállalók átképzése a digitálisabb, akár fejlesztői tudást igénylő munkakörökbe”

– mondta el Bonyhádi Gábor, a PROGmasters társügyvezetője.

„Bonyhádi Gábor a bootcampek piacának hazai úttörői közé tartozik, aki jól ismeri az üzleti modellünket és a szektorunkat, emellett komoly menedzsment tapasztalattal rendelkezik. Gábor csatlakozása is támogatja azon stratégiai célunk elérését, hogy egy éven belül a jelenlegi szint duplájára növeljük végzett hallgatóink, valamint a számukra állást kínáló partnercégeink számát, így a továbbiakban is dinamikus növekedési pályán tartsuk a PROGmasterst”

– tette hozzá Filep Szabolcs társalapító és vezető.

A PROGmasters egy szoftverfejlesztők és tesztelők képzésével foglalkozó budapesti programozóiskola, amely állásgaranciát kínál végzett hallgatói számára, akik havi bruttó 350 és 450 ezer forint közötti kezdő fizetésért tudnak elhelyezkedni junior szoftverfejlesztőként. A PROGmasters tanfolyamain az elmúlt 3 évben közel 150 diák végzett, akik számára az iskola olyan partnereinél talált junior programozói munkát mint például az Accenture, a Nokia, a GE Healthcare, az Ericsson vagy a Morgan Stanley.

További karrierhírek találhatók a Media1 Karrier rovatában.

Borító: Bonyhádi Gábor
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások