fbpx
Hódpress, Hódmezővásárhely új hírportálja

Új hírportál indult Hódmezővásárhelyen

A Hódpress.hu kifejezetten helyi és régiós hírekre fókuszál, közéleti témákkal is foglalkozik, tulajdonosa a hódmezővásárhelyi önkormányzat vagyonkezelő cége.

Új közéleti hírportál indult Hódmezővásárhelyen hétfő délben Hódpress.hu néven​ az önkormányzati tulajdonú HVSZ Zrt. (Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt.) kiadásában. Az online újság elsősorban ​a helyi és régiós hírekre fókuszál​, a közéleti-politikai tartalmak során kifejezett igénnyel ​minden szereplő, köztük külön rovatban a helyi civilek megjelenítésére. Emellett fontos a ​ kulturális és országos hírek ​megjelenése, kiemelt fókusszal a térséget érintő eseményekre.

A lap főszerkesztője Tarnay Kristóf Ábel, aki korábban Szegeden dolgozott újságíróként a Szegedi Csípős, DailySzeged és Szegeder portáloknál, valamint közéleti tevékenységként civil szervezetek kommunikációját is irányította. Főmunkatárs ​Králik Emese, aki évekig a Délmagyarország újságírója volt, valamint az önkormányzat sajtósaként szerkesztette a hivatal Gyorshír szolgálatát.

Ezzel együtt megújult formában, a HódPress szerkesztőségének gondozásában fog megjelenni a továbbiakban kétheti közéleti lapként az eddig városi információs havilapként ismert ​Vásárhelyi Valóság is, melynek első megújult számát február elején kereshetik a hódmezővásárhelyi polgárok a postaládáikban.

A lapok célja elsősorban a ​ politikai kompromisszumoktól mentes hírszolgáltatás​, elsősorban a helyben élőket közvetlenül és közvetett módon érintő problémákról, emellett a szórakoztatás és az ismeretterjesztés társadalmilag fontos témákban, mint a fenntarthatóság, az IT eszközök használata és az egészséges életmód, áll a Hódpress.hu a Media1-hez eljuttatott közleményében.

További online médiával kapcsolatos találhatók a Media1 online rovatában.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások