fbpx
izaura tv új sorozat

Új sorozatokat tűz képernyőre a TV2 Média Csoport

Az egyik török, a másik olasz sorozat, mindkettő az Izaura TV-n lesz látható, ahol új műsorrend is életbe lép.

Új sorozatokat jelentett be pénteken a TV2 Média Csoporthoz tartozó Izaura TV. Országos premierként debütál Az idő sodrásában című török újdonság, míg a Rózsák harca című sorozat Toszkánába kalauzolja majd a műfaj kedvelőit.

Az idő sodrásában január 27-én, 20 órától lesz képernyőn először az Izaura TV-n. A török széria igaz történeten alapul, és feltűnik benne többek között Erkan Petekkaya is, aki a Megtört szívek epizódjaiból már ismerős lehet a hazai rajongóknak is. Az Erkan megformálta Ali, és felesége, Cemile négygyermekes szülőkként élik mindennapjaikat, ám váratlan fordulatok bolygatják meg addigi életüket.

A Rózsák harca egy olyan olasz dráma, minden hétköznap 21 órától érkezik a Rózsák harca, amelyben Luca Monforte megölésének rejtélyes körülményei köré épül a történet. A gazdag borászbirtokon az irigylésre méltó látszat mögött összeesküvések és súlyos titkok lapulnak. Monforte fiának szerelmét, Aurora Tavianit gyanúsítják a gyilkossággal, a lány azonban elszántan küzd mindazok ellen, akik összeesküvést szőttek ellene és bebörtönözték. A sorozat végén kiderül, hogy a vagyonért és a szeretett nőért vívott harcból végül ki kerül ki győztesként.

Az Izaura TV új műsorrendjében az Esmeralda 19 órakor kerül képernyőre, majd a mexikói sikersorozatok szívtiprójával, Fernando Colungával 22:05-től is találkozhatnak a rajongók, hiszen visszatér a Maria.

Így alakul az IzauraTV műsorrendje hétköznap esténként:

19:00 Esmeralda
20:00 Az idő sodrásában
21:00 Rózsák harca
22:05 Maria

A jövő héten egyébként a SuperTV2 műsorrendje is változik, ami többek között azzal jár, hogy későbbre kerül a Jóban Rosszban és több más műsor kezdési időpontja.

További tévés hírek olvashatók a Media1 tv rovatában, de ott vagyunk a Facebookon is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások